Jump to content

po vymene tesnenia pod hlavou nestartuje

command

Recommended Posts

chlapci po vymene tesnenia pod hlavou  mi nestartuje len toci z casu na cas brnkne na jednom valci a zase nic, Rozvody by mali byt nahodene spravne po nastaveni HU mi sedia oba dva aretacne koliky presne(aj na zotrvacniku  aj na ozubenom kolese). Benzin mi tam ide je citi aj z vyfuku a skusal som aj nadobu co ide do vstrekov je tam asi odvzdusnovaci ventil a strieka z tadial palivo a tak isto vo valci po vytiahnuti sviecky je citii benzin.  Este som sice nensatvoval volu ventilov ale to by asi toto nerobilo. Uz jedine ze by to bola zapalovacia rampa. Pred tym islo bez problemov akurat prasklo tesnenie. Za kazdu radu budem vdacni. Ide o p206 1,4i r.v. 2001 nemux

To co popisuješ by ukazovalo na rozhozené rozvody, ale tvrdíš, že jsou nastavené správně. Tak:

- Tak vytoč svíčky a podívej se jestli jsou mokré ( suché značí, že nejde palivo )

- Pak vyzkoušej jestli hází jiskru ( je jedno zda máš rampu nebo klasický rozdělovač)

- A nakonec, nové těsnění opravdu těsní? Změř tlaky ve válcích

Sviecky som skusal su mokre a je ich citit po benzine, tlak by to malo drzat je pocut ked tocim motorom ako vo valcoch sa uvolnuje tlak ale skusimm premerat tlak ako vyskusam ze hadzu iskru ?

Edited by Péťa
Odstranil jsem Ti citaci, poslední příspěvek se necituje.

Ak nemas hydraulicke zdvihatka, tak v prvom rade nastav vole ventilov!!!!!

Po zhodeni hlavy,pripadne zhodeni rozvodov si netocil s motorom?

Pozeral si na diagnostiku,ci je potvrdena synchronizacia rozvodov? (aspon u 1,4Hdi to je).

Ak nemas hydraulicke zdvihatka, tak v prvom rade nastav vole ventilov!!

Po zhodeni hlavy,pripadne zhodeni rozvodov si netocil s motorom?

Pozeral si na diagnostiku,ci je potvrdena synchronizacia rozvodov? (aspon u 1,4Hdi to je).

Vole ventilov skusim zajtra, Nie motorom sa netocilo pokial neboly rozvody nahodene, Na nemux sa take nieco neroby ako synchronizacia rozvodov.

• 2 months later...