Palinkoo Posted December 31, 2015 Share Posted December 31, 2015 (edited) Zdravým doteraz som nevedel že vedla zrkadielka v clonítkach sú žiarovky .. kamarát mi hovoril že by mi to malo svietiť .. no dnes som otvoril ten biely plast pod ktorým je žiarovka .. je funkčná .. žiadna poistka ktoré sa nachádzaj=u pri motory a ani v poistkovej skrini nieje vypálená ale clonítka nesvietia .. má stým niekto skúsenosť ? Konektor je tiež zapojený aj na jednej aj na druhej strane .. len všimol som si pri stropnom svetle vypojené dva kábliky jeden červený druhý čierny .. čiže asi +/- ale smerovali k niečomu takému ako keby bolo nieaké nasávanie urobené do stropu .. neviem demontovať stropné svetlo tak vám neviem povedať viac .. na obrázku vám zakreslím kde sa nachádzajú tie vypojené káble .. Edited December 31, 2015 by Palinkoo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmartinkovic Posted December 31, 2015 Share Posted December 31, 2015 Pravdepodobne to odpojili,koli skratom.mne to tiez robilo,tak som to odpojil. Vodice vedu pantikom,a rado sa to lame. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dave_k Posted December 31, 2015 Share Posted December 31, 2015 To co máš na obrázku je čidlo autoklimy s ventilátorem. Podle toho reguluje vnitřní teplotu. Světýlka v clonítkách by se měla rožnout při klíči v první poloze zapalování a otevření krytu zrcátka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Palinkoo Posted January 1, 2016 Author Share Posted January 1, 2016 Pravdepodobne to odpojili,koli skratom.mne to tiez robilo,tak som to odpojil. Vodice vedu pantikom,a rado sa to lame. ako v pántoch zrkadla alebo v pántoch clonitka ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Palinkoo Posted January 1, 2016 Author Share Posted January 1, 2016 To co máš na obrázku je čidlo autoklimy s ventilátorem. Podle toho reguluje vnitřní teplotu. Světýlka v clonítkách by se měla rožnout při klíči v první poloze zapalování a otevření krytu zrcátka. no to som si aj myslel zajtra to rozoberiem vyskúšam nieako pokontrolovať .. ale mne sa nerozsvietia nikdy :/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmartinkovic Posted January 1, 2016 Share Posted January 1, 2016 Jasne ze clonitka. Na mojom to mam napojene v stredovom svetle, staci +12v, kostra od hoci kial.ale to co si nakreslil je snimac teploty.potom sa to davalo k priehradke spolujazdca. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts