vozzyn Posted December 31, 2015 Share Posted December 31, 2015 (edited) Zdravím, nechci vědět, kde mám mapy stahnout, už je mám nějakou dobu stažený, ale pořád se mi je nedaří správně vypálit , zkoušel jsem nero, pak na radu kámoša které má Renolta tak ImgBurn, dokonce i úplně pomalu a stejně to nefungovalo, holt su asi kokot , tak se chcu zeptat, jestli by někdo z vás nebyl tak hodné a nějaký, třeba i starší, už nepoužívaný cd s mapami by mě neposlal. Zhruba v okruhu 30km od Blanska nebo do Brna bych si pro ně i přijel, pokud by byl někdo tak hodné, tak napište SZ, na ceně se snad domluvíme. MOC DÍK. A do novýho roku hodně všeho, jenom ne práce . Edited January 1, 2016 by vozzyn Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veverka Posted December 31, 2015 Share Posted December 31, 2015 Přát někomu "bezpráci"/nezaměstnanost není moc hezké Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vozzyn Posted December 31, 2015 Author Share Posted December 31, 2015 Veverka: to bylo myšlený jako že málo práce a hodně peněz, ale tos určitě pochopil, ale stejně sis musel rýpnout, že? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veverka Posted December 31, 2015 Share Posted December 31, 2015 Jasan U nás vždycky platilo: Lepší práce příliš, než žádná... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kacaba12 Posted December 31, 2015 Share Posted December 31, 2015 Dávej pozor: tady je postup Mapa musíš mít uloženou v iso souboru. Soubor vypálíš jako (vypálit obraz na disk) v neru nejpomalejší rychlostí Vše je na fotkách Klikneš na iso soubor myší( pravé tlačítko) a najdeš vypálit obraz na disk klikneš a potom už jenom zvolíš pomalou rychlost,vypálíš a jedem. Teda pokud máš Nero Ještě jedna věc, pro nové mapy musíš mít verzi softveru v rádiu 5.5D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vozzyn Posted December 31, 2015 Author Share Posted December 31, 2015 (edited) kacaba12: Dík za návod, tak já to ještě zkusím, podle fotky mám soft asi 6,52, jestli to je teda vono Edited October 26, 2018 by vozzyn Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kacaba12 Posted December 31, 2015 Share Posted December 31, 2015 Ano to je ono. Soft 6.52 ti bude stačit je novější Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kacaba12 Posted December 31, 2015 Share Posted December 31, 2015 poslal jsem ti odkaz jenom stáhni a vypal Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xpetrix Posted December 31, 2015 Share Posted December 31, 2015 (edited) Praveze sw je stare.Potrebuje minimalne 6.6x(pre CAN) a 5.5x(pre VAN)....Nutna aktualizacia. Edited December 31, 2015 by xpetrix Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kacaba12 Posted December 31, 2015 Share Posted December 31, 2015 máš pravdu soft.6.6 pro CAN Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vozzyn Posted December 31, 2015 Author Share Posted December 31, 2015 (edited) tak to se můžu snažit a vypalovat jak chcu a dokud to neaktualizuju, tak sténě prd, našel jsem něco na uložto, tak to asi zkusím. Edited December 31, 2015 by vozzyn Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kacaba12 Posted December 31, 2015 Share Posted December 31, 2015 jsem ti to poslal koukni na sz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vozzyn Posted December 31, 2015 Author Share Posted December 31, 2015 kacaba12: dík už to mám stahlý, asi zétra na to vlítnu, tak to snad neumře Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
macik.83 Posted January 1, 2016 Share Posted January 1, 2016 jsem ti to poslal koukni na sz Ahoj, jak aktuální jsou ty mapy, co jsi poslal Vozzynovi? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kacaba12 Posted January 1, 2016 Share Posted January 1, 2016 RT3 2014-2015 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xpetrix Posted January 1, 2016 Share Posted January 1, 2016 Mam obavy,ci sa neskoncilo s podporou map pre RT3.O takom case uz bola davno von nova edicia... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kacaba12 Posted January 1, 2016 Share Posted January 1, 2016 (edited) no taky si říkám že je to divný ,na netu nic není, nové map. podklady už jsou ,ale na RT3 nic. Já mám monochrom a navigace je taková divná, používám telefon kde mám , TomTom GPS Navigation Traffic aktualizace jsou každé 3 měsíce. Navíc mám aktivovaný aux vystup a telefon naviguje a hraje do rádia. Je to super. Edited January 1, 2016 by kacaba12 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vozzyn Posted January 1, 2016 Author Share Posted January 1, 2016 Tak dneska proběhla aktualizace na 6,63 a najednou mapy fungují, dík členům kacaba12 a xpetrix za pomoc . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xpetrix Posted January 1, 2016 Share Posted January 1, 2016 Kto sa pyta dostane odpovede a kto vie,tak pomoze Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kacaba12 Posted January 1, 2016 Share Posted January 1, 2016 Rád pomůžu není zač Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts