Jump to content

mapy RT3 - VYŘEŠENO

vozzyn

Recommended Posts

Zdravím, nechci vědět, kde mám mapy stahnout, už je mám nějakou dobu stažený, ale pořád se mi je nedaří správně vypálit :nevim, zkoušel jsem nero, pak na radu kámoša které má Renolta tak ImgBurn, dokonce i úplně pomalu a stejně to nefungovalo, holt su asi kokot :mad:, tak se chcu zeptat, jestli by někdo z vás nebyl tak hodné a nějaký, třeba i starší, už nepoužívaný cd s mapami by mě neposlal. Zhruba v okruhu 30km od Blanska nebo do Brna bych si pro ně i přijel, pokud by byl někdo tak hodné, tak napište SZ, na ceně se snad  :aut domluvíme.

MOC DÍK. A do novýho roku hodně všeho, jenom ne práce :).

Edited by vozzyn

Dávej pozor: tady je postup 

Mapa musíš mít uloženou v iso souboru. Soubor vypálíš jako (vypálit obraz na disk) v neru nejpomalejší rychlostí 

Vše je na fotkách

Klikneš na iso soubor myší( pravé tlačítko) a najdeš vypálit obraz na disk klikneš a potom už jenom zvolíš pomalou rychlost,vypálíš a jedem. Teda pokud máš Nero

Ještě jedna věc, pro nové mapy musíš mít verzi softveru v rádiu 5.5D

post-35742-0-07870600-1451583785_thumb.j

post-35742-0-62907700-1451583815_thumb.j

post-35742-0-52048700-1451583828_thumb.j

post-35742-0-62929400-1451583843_thumb.j

post-35742-0-70814100-1451583852_thumb.j

no taky si říkám že je to divný ,na netu nic není, nové map. podklady už jsou ,ale na RT3 nic. Já mám monochrom a  navigace je taková divná, používám telefon kde mám   , TomTom GPS Navigation Traffic  aktualizace jsou každé 3 měsíce. Navíc mám aktivovaný aux vystup a telefon naviguje a hraje do rádia. Je to super. 

Edited by kacaba12