akim21 Posted December 30, 2015 Share Posted December 30, 2015 Ahoj lidi,v nejbližší době nejspíš neseženu mechanika tak bych potřeboval aspon poradit popřípadě navést.Jel jsem s autem do obchodu a zpět domů už jsem jel jen krokem a na plný plyn.Auto jsem normálně nastartoval a když sešlápnu plyn tak skoro vůbec nereaguje,na neutrálu sešlápnu plyn na podlahu a otáčky se dostávaji nahoru strašně pomalu,po 10s na nějakých 1600ot,přitom žadný rachot to nedělá,nečoudí a žádná kontrolka ani hláška nevyskakuje.Děkuji předem za rady a tipy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vendelinek Posted December 30, 2015 Share Posted December 30, 2015 to ti to spadlo asi do nouzovyho rezimu,to znam,vubec to nejede a netahne,byl jsem s tim tex v servisu,mam pocit ze mi neco delali na diag,odpojili egr ventyl a kdyz to furt nesli jak by melo,tak vymenili bsm jednotku,ted uz jezdim druhym rokem po oprave a je to dobry,jede to normalne odeslano z Lumie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts