distrupter Posted December 30, 2015 Share Posted December 30, 2015 (edited) Ahoj kluci. V prvni rade se vas chci zeptat jestli filtrik na drv ventylu musi drzet pevne na tom tele. ten muj se totiz na tom tele protaci. V druhe rade. Dle temat na forech a jinych zdroju jsou moje priznaky skoro jiste drv ventyl. Presto se mi ho nechce naslepo kupovat novy. Respektive ho novy bosch ani koupit nechci. Chtel bych koupit nejaky pouzity ale funkcni. Myslite ze bych se s nekym z vas v praze a okoli mohl dohodnout na pujceni toho ventylu? V pripade ze mi pomuze si ventyl koupim v pripade ze ne vam ho vratim. Odmena jista. Uplne nejlepsi by bylo kdyby jste byl nekdo z hornich pocernic a blizkeho okoli a prijel by si primo k memu autu a spolecne by jsme to prehodili. ale to neni podminkou. Diky vsem. Hezkej novej rok. 2.0 hdi RHY Edited December 30, 2015 by distrupter Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Přema Posted December 30, 2015 Share Posted December 30, 2015 Na vrtulník nebo na jaký model auta? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
distrupter Posted December 30, 2015 Author Share Posted December 30, 2015 myslim si ze neni potreba tady psat ze je to modry pezot 306 break ale podstatny je typ motoru ktery byl v X jinych autech. Coz je v me prosbe napsano. I tak dekuji za pomoc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OK406 Posted December 31, 2015 Share Posted December 31, 2015 Stačí napsat do podpisu údaje o vozidlu a pak už je snadnější poradit v daném problému. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MilanF1 Posted December 31, 2015 Share Posted December 31, 2015 Doma mám jeden DRV ventil navíc. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
distrupter Posted January 1, 2016 Author Share Posted January 1, 2016 (edited) Doma mám jeden DRV ventil navíc. co by si za nej chtel? dnes jsem tam dal drv z jinyho auta a funguje vpohode. jen houpe volnobehem. ale hodne se to zlepsilo takze kdyz tam dam presne drv na RHY tak to bude vpohode. Edited January 1, 2016 by distrupter Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts