petan307SW Posted December 29, 2015 Share Posted December 29, 2015 (edited) Čau chlapi, nikde jsem nenašel nic, kde bych našel odpověď, takže se ptám. Dá se vyměnit černé oplastování na dveřích vedle okna v místě B-sloupku (na fotce)? Mám to ošklivý a praská to dál. Vypada to, ze je to přilepený, takže si nedokážu představit, tak to sundat a jestli se to vubec dá samostatně koupit. Díky za rady Edited December 29, 2015 by petan307SW Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest minimaxa Posted December 29, 2015 Share Posted December 29, 2015 Jo dá. odlepit starou folii a nalepit novou folii. U nás ji mají za pár korun v mototechně. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
P607Olda Posted December 29, 2015 Share Posted December 29, 2015 (edited) Psal jsem jinde, cituji: Samolepky: minule jsem odstraňoval samolepky u okna dveří 206. Lépe, než benzín a líh, bylo nahřívat horkovzduškou a srolovat je prstem. Nahřát co nejvíc a nespálit si prst. Případně nějakou plastovou špachtli. Ale ten prst byl nejjistější, i proti přehřátí i poškrábání. Folii koupíš v tuningovém obchodě, 70 za obdélníkový kus. (předem si změř, kolik potřebuješ) Nejprve stáhni okno a vytáhni to gumové těsnění. Lepit to je lepší ve dvou, chce to opatrnost a šikovnost, jeden drží horkovzdušku a zároveň má druhou ruku tam, kam míří, aby to nespálil. A ten šikovnější lepí a přistřihuje. Edited December 29, 2015 by P607Olda Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
regius Posted December 29, 2015 Share Posted December 29, 2015 Ještě když jsem měl 406ku, tak jsem to taky oloupal,ale už jsem tam nic nelepil Byla tam krásná barva Loupal jsem to asi 2dny něco šlo krásně a něco hůře ale to nahřátí nemusí byt špatný nápad jak píše OLDA Možná mám ještě někde foto před a po. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
petan307SW Posted December 29, 2015 Author Share Posted December 29, 2015 Diky za rady. Dam to do kupy ;-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veverka Posted December 29, 2015 Share Posted December 29, 2015 (edited) Už od pohledu bych řekl, že je to folie/nálepka a ne plastovej díl, takže souhlas s návrhy nahoře, šetrně a čistě sloupnout, precizně nalepit náhradu Bude to jisto jistě piplačka Edited December 29, 2015 by Veverka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
celda1970 Posted December 29, 2015 Share Posted December 29, 2015 Prodávají to přímo u Peugeotu jako origo přesně na třistasedmu......je to taková poloplastová folie dle SB to má i svoje číslo 8565 Z0..8565 Z1 ...levý+pravý Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
P607Olda Posted December 30, 2015 Share Posted December 30, 2015 U Peugeotu stojí majlant a nemá to žádnou výhodu. je to práce na dvě hodiny, pohoda. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest minimaxa Posted December 30, 2015 Share Posted December 30, 2015 Ovsem ve vyhrate garazi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
petan307SW Posted December 30, 2015 Author Share Posted December 30, 2015 Mrknu na cenu origo a uvidim. Kazdopadne dekuji za postrehy :-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laďa Posted December 30, 2015 Share Posted December 30, 2015 http://www.aci.cz/4041n21q-sada-polepu-dveri-na-b-sloupek-kombi-original-l_d144010.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
P607Olda Posted December 30, 2015 Share Posted December 30, 2015 (edited) 639 Kč a když se netrefíš, tak zahodit a pro nové. Folie z tuning-obchodu měla asi 10 x 70 cm, takže dostatek rezervy, když náhodou začneš křivě. (to jsem si všechno zjišťoval před akcí) V mrazu je to opravdu horší, takže počkat na lepší počasí, anebo si někde domluvit garáž. Edited December 30, 2015 by P607Olda Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laďa Posted December 30, 2015 Share Posted December 30, 2015 Před pár lety jsem kupoval na 406 taky přes internet a pasovalo to přesně jako originál. Dokonce to bylo i ze stejného materiálu. Nalepeno na první pokus bez bublinek. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OK406 Posted December 31, 2015 Share Posted December 31, 2015 Když není teplá garáž, tak podzemní parkoviště. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Havlicek.Lukas Posted December 31, 2015 Share Posted December 31, 2015 podzemni - nadzemni parkoviste bych neskouselpar let zpatky me z tama vyhodila ochranka - sem se nejakym nedopatrenim postavil pod kameru a ono to vypadalo blbe kdyz sem tam menil svetla na aute Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts