juraj4522 Posted December 29, 2015 Share Posted December 29, 2015 Caute mam prasknute tesneni pod hlavou a tlaci mi vodu na motor nie do oleja ani do valcou tak idem menit tesnenie pod hlavou a ked budem mat rozobratu hlavu kvoly rovnaniu tak vymenim aj buferka na ventiloch a chcel by som vymenit aj loziska na kluke a na ojniciach lebo mam loziska aj kruzky za dobru cenu a chcel by som vediet ci musim davat robyt vybrus kluky a valcov ked to vsetko je v pomerne dobrom stave a ma ten motor nabehane 250k a dovod preco to chcem spravit je jednoduchy je to za dobru cenu a ked to budem mat otvorene preco to nevymenit ak netreba vybrus Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ozzy56 Posted December 29, 2015 Share Posted December 29, 2015 buferka=guferka hlavní a ojniční ložiska se montují jen na zbroušenou kliku na rozměr ložisek, dávat je na kliku po 250 tisících KM je nesmysl i když jsou za dobrou cenu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jojtik Posted December 30, 2015 Share Posted December 30, 2015 Sparat do spodku motora pri vymene tesnenia pod hlavou je blbost. Vole na loziskach kluky alebo nebodaj poskod. valec sa prejavuju hlasnym klepanim (minimalne), pokial nic nepocujes nesparaj do toho. V pripade podozrenia na ojn. loziska, sa daju jednoducho skontrolovat (vana dole). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hafity Posted December 30, 2015 Share Posted December 30, 2015 Hlavní vyměníš jen když sundáš převodovku.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
juraj4522 Posted December 30, 2015 Author Share Posted December 30, 2015 ja budem vyberat von motor lebo ho chcem poumyvat a reku ked to budem mat na polku rozobrane tak ci bude dobry napad menit loziska a kruzky ale ked hovorite ze racej nechat tie co su tam tak ich necham a vymenim aspon kruzky a bufera na kluke aj na vacke a rozhodol som sa aj rozvod a vodnu pumpu a spojku reku ked bude motor vonku tak to pomenim vsetko Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts