Martin28 Posted December 28, 2015 Share Posted December 28, 2015 Zdravím, přeskočil mi řemen na motoru a od té doby nestartuje. Potkaný není normálně točí bohužel nenaskočí :/ Věděl by někdo co s tím? Díky Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddie Posted December 28, 2015 Share Posted December 28, 2015 A že není potkaný jsi zjistil jak? Pokud přeskočil o víc než zub, tak pravděpodobně potkaný bude. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ozzy56 Posted December 28, 2015 Share Posted December 28, 2015 úplně přesně nevím, zda je to dotaz, nebo vtip , ale když víš co tomu je, tak bych to uvedl do původního stavu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chip Posted December 28, 2015 Share Posted December 28, 2015 Hmm to bude motor v háji to je nejlepší se toho zbavit než do toho sypat penize. Já tě zbavim trápení odvezu si to,a ani mi nemusis platit ekolikvidaci:-) No a teď vážně. Jak píšou kluci výše postavit rozvody mrknout pod víko ventilu a protocit popř. Nastartovat a změřit tlaky. Ale klidně to od tebe vezmu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LORD_mapiv Posted December 28, 2015 Share Posted December 28, 2015 jestli skočil řemen, tak stačí u HDI i jen o jeden zub a bude vyzinkanej motor.. ;-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
krtek 2 Posted December 29, 2015 Share Posted December 29, 2015 a jak vies ze je preskoceny remen? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kveton Posted December 29, 2015 Share Posted December 29, 2015 Stalo se přesně to samé na 406ce, řemen přeskočil za jízdy o 3 zuby, roztrhl se mi drážkovanej řemen na altíku a vlítnul do rozvodů. Dojel jsem, ale netáhlo to a zvuk strašnej, po chcípnutí jsem už nenastartoval. Oprava nebyla strašná, praskly jen vahadla nad ventilama, po výměně auto jezdilo zase krásně dál, hlava se dělat nemusela. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martin28 Posted December 29, 2015 Author Share Posted December 29, 2015 (edited) Dnes jsem koukal tak byly rozlámaný taky jenom vahadla, ventily vypadaly v pohodě Edited December 29, 2015 by Martin28 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddie Posted December 29, 2015 Share Posted December 29, 2015 Kdyby toho bylo v háji víc, v Budějcích mám uskladněný celý tenhle motor. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martin28 Posted December 29, 2015 Author Share Posted December 29, 2015 Tak paráda díky, kdyžtak se ozvu Jaká by byla kdyžtak cena? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddie Posted December 29, 2015 Share Posted December 29, 2015 3tis Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
krtek 2 Posted December 29, 2015 Share Posted December 29, 2015 (edited) tak myslim neni ocom radsej zobrat polomotor za takyto peniaz a istota jak kupovat vahadla a hydrostely a neni istota ci to bude stacit, rozvody pojdu v oboch priadoch nove i ked v prvom pripade to bude viac roboty Edited December 29, 2015 by krtek 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddie Posted December 29, 2015 Share Posted December 29, 2015 No, to záleží na tom, jestli ten zbytek auta za to stojí, ono za to přehození si v servisu řeknou určitě další trojku, plus ty věci okolo... a rázem je z toho 10. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
krtek 2 Posted December 29, 2015 Share Posted December 29, 2015 (edited) predpokladam ze to bude prehadzovat svojpomocne ked nie komplet tak aspon cast ak na to dojde aspon mam taky pocit , stejny dotaz ma na paralelnom fore tam je o tom popisane trosku viac Edited December 29, 2015 by krtek 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomas405 Posted October 10, 2016 Share Posted October 10, 2016 Zdar chlapi, tak jsem včera měnil řemenici na klice , na své 2.1td Dnes když jsem to chtěl nastartovat, tak to dlouho trvalo. Pak teda naskocil, ale vytočit šel max do 2000 otáček a za autem strašně dým. Mechanik mi řekl že 100% skočil řemen. Prý to ale asi bude protkaný. Tak nevím jestli mám narvat peníze do opravy, nebo shánět motor. Nerad bych se lvíčka zbavoval. Myslíte že potkany motor by naskočil? Určitě bych vyměnil komplet rozvody. Když to rozdělam a nastavím jak to má být, jak se dá zjistit jestli jsou ventily ok? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmartinkovic Posted October 10, 2016 Share Posted October 10, 2016 Je to tu dosť popísané. Pokiaľ a to stretlo tak Eé, overiť vačky, vahadla, ventily, či sa to oplatí robiť. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomas405 Posted October 10, 2016 Share Posted October 10, 2016 Tak jsem si to vše pročetl a zjistil jsem, že to nemusí být konec motoru. Takže objednám novou sadu a zkusím to vyměnit. Jestli to někde přeskočilo, tak si myslím že na klice. O co můžu přijít? Maximálně o 2tis a čas. Myslim že tak za 14 dní bude jasno. Pak dám vědět jak to dopadlo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
straki007 Posted October 11, 2016 Share Posted October 11, 2016 Ty jo. 4 hodiny prace a jezdis dal Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomas405 Posted October 12, 2016 Share Posted October 12, 2016 Tak snad se zadaří. Teď o víkendu to rozdělám a objednám sadu. A příští týden mám od středy dovču, tak to dám dohromady. Snad bude žít. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts