ondro444 Posted December 28, 2015 Share Posted December 28, 2015 Takže mám taký problém. Už sa mi stalo tri krát, že počas jazdy mi vypísalo na displeji ANTIPOLLUTION SYSTEM FAULTY. V tom momente auto strácalo rýchlosť, akoby som zaradil rýchlosť a brzdil motorom. Po zastavení a hneď skúšaní naštartovať mi nabehli otáčky , no hneď zdochol motor. Keď som vypol úplne motor a po asi 10 minútach naštartoval, rozbehol som sa a došiel až domov, no kontrolka svietila. Odstavil som auto, že na druhý deň pôjdem do servisu, no ráno ako sadám do auta kontrolka nesvieti. Prešiel som asi 20 km a nič. OK hovorím si, keď nič nesvieti tak zbytočne im to auto odnesiem, aj tak s tým nič neurobia. Prešiel som asi 1000km a znova rovnaký scenár. Ráno už kontrolka zas nesvietila. Potom som zas prešiel asi 200km, kontrolka zasvietila, no a po rozbehu po asi 30 km zas som zastavil a po asi 20 zase. potom som prešiel asi 100km z rozsvietenou až domov. Ráno zas nesvietila. Otázka - čo to môže byť, a oplatí sa mi to niesť do servisu keď kontrolka nesvieti? Alebo musím ísť tak, aby som im to auto priniesol z rozsvietenou kontrolkou? Ďakujem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MJSytic Posted December 28, 2015 Share Posted December 28, 2015 No a pravidla fóra si četl no? No asi ne no ... Pravidla fóra:1. Používat HledáníNež položíte dotaz, použijte HLEDÁNÍ, naleznete jej v horní liště fóra HLEDÁNÍ Ale abych pak neposlouchal, že jen poučuji a neradím. I když kontrolka nesvítí, tak budou závady zapsané v ŘJ. Takže do servisu na DIAG, a pak se uvidí ... Pravděpodobně bude problém s FAPem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veverka Posted December 28, 2015 Share Posted December 28, 2015 Uaaaa, asi budu vraždit Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zavovi Posted December 28, 2015 Share Posted December 28, 2015 Mě se tohle stávalo ve vysokých otáčkách a hlavně při ryvhlém zrychlení. Stačilo vyčistit škrtící klapku a auto jede jako nové. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
307rg Posted December 28, 2015 Share Posted December 28, 2015 no ešteže si nováčik, lebo... najprv hľadať potom vypisovať otázky, práve si vytiahol asi najčastejšiu tému tuna tak sa nečuduj, je tu toho dosť o tom, no a ešte jedna nováčikovská chyba, ani si nenapísal aký motor máš pod kapotou a ani rok výroby, snáď si nemyslíš, že je to jedno... no a vítaj v klube Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts