Jump to content

Antipollution system faulty

ondro444

Recommended Posts

Takže mám taký problém. Už sa mi stalo tri krát, že počas jazdy mi vypísalo na displeji ANTIPOLLUTION SYSTEM FAULTY. V tom momente auto strácalo rýchlosť, akoby som zaradil rýchlosť a brzdil motorom. Po zastavení a hneď skúšaní naštartovať mi nabehli otáčky , no hneď zdochol motor. Keď som vypol úplne motor a po asi 10 minútach naštartoval, rozbehol som sa a došiel až domov, no kontrolka svietila. Odstavil som auto, že na druhý deň pôjdem do servisu, no ráno ako sadám do auta kontrolka nesvieti. Prešiel som asi 20 km a nič. OK hovorím si, keď nič nesvieti tak zbytočne im to auto odnesiem, aj tak s tým nič neurobia. Prešiel som asi 1000km a znova rovnaký scenár. Ráno už kontrolka zas nesvietila. Potom som zas prešiel asi 200km, kontrolka zasvietila, no a po rozbehu po asi 30 km zas som zastavil a po asi 20 zase. potom som prešiel asi 100km z rozsvietenou až domov. Ráno zas nesvietila. Otázka - čo to môže byť, a oplatí sa mi to niesť do servisu keď kontrolka nesvieti? Alebo musím ísť tak, aby som im to auto priniesol z rozsvietenou kontrolkou? Ďakujem.

No a pravidla fóra si četl no? No asi ne no ...

Pravidla fóra:

1. Používat Hledání
Než položíte dotaz, použijte HLEDÁNÍ, naleznete jej v horní liště fóra

HLEDÁNÍ

Ale abych pak neposlouchal, že jen poučuji a neradím. I když kontrolka nesvítí, tak budou závady zapsané v ŘJ. Takže do servisu na DIAG, a pak se uvidí ... Pravděpodobně bude problém s FAPem :myslim

no ešteže si nováčik, lebo... :grr

najprv hľadať potom vypisovať otázky, práve si vytiahol asi najčastejšiu tému tuna tak sa nečuduj, je tu toho dosť o tom, no a ešte jedna nováčikovská chyba, ani si nenapísal aký motor máš pod kapotou a ani rok výroby, snáď si nemyslíš, že je to jedno...

no a vítaj v klube :)