kveton Posted December 28, 2015 Share Posted December 28, 2015 Ahoj, již nějakou dobu se setkávám s problémem, že nejdou zapnout mlhovky. Stávalo se to dřív jen občas, z 10 pokusů to nešlo 2x, ale dneska už je to spíš vyjímka když se pootočením páčky mlhovky zapnou. Čím by to mohlo být, nevíte? Páčkou nebo celým COMem? Díky za rady Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pe.Tr Posted December 28, 2015 Share Posted December 28, 2015 Celý com, jeden doma mam, ze si to ty 2000,- jsou lehce osouple symbol svetel Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kveton Posted December 28, 2015 Author Share Posted December 28, 2015 (edited) Jsou komplet a plně funkční? A vyměníš mi to rovnou?? A jsou na mou 807mu? nevim jak je to tam s těma sběrnicema Edited December 28, 2015 by kveton Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pe.Tr Posted December 28, 2015 Share Posted December 28, 2015 Kompaktibilitu musime overit, vymena na miste neni problem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kveton Posted December 28, 2015 Author Share Posted December 28, 2015 a dokážeš to ověřit takhle nebo se musim stavit? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pe.Tr Posted December 28, 2015 Share Posted December 28, 2015 Mrknu vecer do kompu ted jsem zavolantem v praci nebo at nekdo tady mrkne do sb zdali jsou zamenne Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kveton Posted December 28, 2015 Author Share Posted December 28, 2015 já podle VIN s SB mam ty páčky obj. č. 6242A1 víc asi neověřim. Ale v nabídce je tam spousta možností s tím, že tam uváděj CAN VAN nebo CAN CAN Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pe.Tr Posted December 28, 2015 Share Posted December 28, 2015 Hm ja mam can van, takze to asi je pase Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kveton Posted January 7, 2016 Author Share Posted January 7, 2016 mlhovky se probrali a pár dní fungovali normálně, teď jdou taky zapnout, ale jen když mám ten prstenec otočenej na zapnutí a dám blinkr doleva, pak se zapnou. Nemůže to být spíš jen špatný kontakt mezi páčkou a COMem? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmartinkovic Posted January 7, 2016 Share Posted January 7, 2016 Na starych systemoch to fungovalo,len so zapnutymi svetlami. Novy bude tak isto,len pocitacovo.tak bud nie je dobry signal do bsi,ci vadna packa,vodice. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kveton Posted January 8, 2016 Author Share Posted January 8, 2016 další zjištění, pokud mám blinkr doleva (přeplou páčku), tak mlhovky fungujou úplně normálně, zkusim o víkendu nějak vyndat tu páčku a mrknout na kontakty, popřípadě prostříknout kontaktolem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts