distrupter Posted December 27, 2015 Share Posted December 27, 2015 Ahoj vcera si to tak jedu s P306 HDI RHY z niceho nic je v nouzaku. Po zastaveni kokovy zvuk patrne ze vstrikovani. Po opetovnem nastartovani vse vporadku. Zvuk vpohode vykon vpohode. Kontrolka motoru i nadale svitila. Po ujeti 100km a odpojeni a pripojeni baterky zhlasla i kontrolka. Dnes jsem zkusebne auto vzal na projizdku a vyzkousel ruzne situalce jako podtaceni pak naopak maximalni akcelerace a nic. Vse vporadku. Setkali jste se nekdy s necim podobnym? Po nacteni chyb mi to vyhodilo P0230 a P0380 ani jedno nevim co je.... Nevite nekdo co to je a uplne nejlepsi by byl nejakej seznam chybovych kodu. Nikde ho nemuzu najit. Po smazani chyb uz se znovu nenacetli (ujeto asi 30 km) Diky za pomoc. Ja si osobne myslim ze do nejakeho cidla se dostal nejakej bordel popripade doslo nekde k napetovemu chaosu ve vstrikach a spadlo to do nouzaku. Tankoval jsem v na pumpe Makra pripadam VIF a trosku kvalitniho oleje do 2T pro vyssi mazivost. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Havlicek.Lukas Posted December 27, 2015 Share Posted December 27, 2015 http://www.obd-codes.com/p0230 - závada cerpadla http://www.obd-codes.com/p0380 - chyba zhaveni - bezny stav v tomhle horku no co by si chtel po univerzalni diagnostice ze Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
distrupter Posted December 27, 2015 Author Share Posted December 27, 2015 ahoj mam to chapat jako zavadu podavaciho cerpadla nebo zavadu vysokotlaku? Po dalsim nacteni se mi uz tato chyba 230 neukazala. Vyblikava to X dalsich jako zavadu C8 a tak podobne. Nicmene podstate ne jesli chyba 230 je primarne zavada VT cerpadla. Popripade je na miste podivat se do filtru na piliny? Uvidim je beznym okem z venku? Diky Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Havlicek.Lukas Posted December 27, 2015 Share Posted December 27, 2015 napichni to na originalni diagnostiku kdovi co to je vubec za kecyuniverzalni diagnostiky v 99% pripadu kecaj <I> Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
distrupter Posted December 27, 2015 Author Share Posted December 27, 2015 ja v ni taky velkou duveru nemam ale taky se mi nechce vyhazovat penize na nacteni chyb kdyz se momentalne auto projevuje jako by nic. Reseni originalni diagnostikou budu resit az budu opravdu v koncich. Pouzivam sice neoriginalni pripojku ale v pocitaci mam Delphi 2014 takze je to tak napul. Verim ze to uplne hlouposti neukazuje. Nicmene doufam ze to neni chyba vysokotlaku. Podavaci cerpadlo je sice smula... ale levna smula... pezot ma najeto "asi" 252 000 takze uz ma narok na nejaky ty zavady ve vstrikovani. Vim ze to prijde... ale penezenka na to nebude pripravena asi nikdy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
krtek 2 Posted December 27, 2015 Share Posted December 27, 2015 (edited) pozri sa do nadoby filtra ak tam budu kovove pilini tak podavacka je na odchode a skontroluj konektor na podavacom cerpadle ci neni zaoxidovany Edited December 27, 2015 by krtek 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts