emkay Posted December 25, 2015 Share Posted December 25, 2015 Zdravím. V 306ce mi nehraje levý přední reproduktor. Nepodařilo se mi na toto téma najít mnoho informací, nicméně kde by mohla být příčina? Případně jak ji mám hledat? Přiznám se, že jsem v této oblasti naprostý analfabet, tudíž ocením každou radu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MilanF1 Posted December 25, 2015 Share Posted December 25, 2015 Vycvakni kryt reproduktoru a pomocí tří torxu 20 ho vyšroubuj ven a podívej se na zapojení. Pokud bude vše v pořádku, zkontroloval bych kabel ve dveřích - vyšroubovat svorkovnici ve dveřích, zda nejsou přelámané kabely. Zde vidím největší riziko poruchy, protože si myslím, že model 99 (oválné mlhovky) to ještě neměl vychytané. Jinde by snad zrada být neměla, jedině snad u rádia. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
poldiss Posted December 25, 2015 Share Posted December 25, 2015 Řekl bych teda, že nejspíš bude jen KO reprák. Vyndej oba přední repráky jak říkal Milan a zkus je mezi sebou prohodit, jestli bude hrát levý a pravý ne, tak prostě kup nový a je to Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts