Jump to content

Keybort K480

vendelinek

Recommended Posts

Zdravim it pracovniky

jezisek mi nadelil klavesnici k mobilu Keybort K480 a tak jsem zkusil pripojit se s mobilem,nechce se mezi sebou spojit sparovat,zkusil jsem tablet,s nim se to sparovalo,ale mobil to nechce,mate nekdo radu jak na to? Mam nokii lumii 630 s win dowsem

odeslano z Lumie

It's compatible with almost every OS and platform, including Windows 7/8 or later, Mac OS X or later, Chrome OS, Apple devices running iOS 5 or later, and Android devices running Android 3.2 or later. Unfortunately, Windows Phone doesn't get compatibility here, which is somewhat surprising, considering it's compatible with Windows PCs.

ve volnem prekladu - bohuzel neni kompatibilni s Windows Phone - coz je docela prekvapujici

Edited by Havlicek.Lukas

Hm,teď to tady čtu,zkusil jsem překladač, to vypadá,že budu muset napsat ježíškovi,aby mi to dojel vyměnit nebo vrátit anebo koupit jinej mobil  :myslim

Logitech K480
Je kompatibilní s téměř každý OS a platformy včetně Windows 7/8 nebo novější, Mac OS X nebo novější, Chrome OS, Apple zařízení s operačním systémem iOS 5 nebo novější, a Android zařízení se systémem Android 3.2 nebo novější. Bohužel, Windows Phone nedostane kompatibilitu tady, což je poněkud překvapující, zvažovat je kompatibilní s Windows PC.
Edited by vendelinek