jirka1297 Posted December 23, 2015 Share Posted December 23, 2015 Mám peugeot 206+ 2012 a rád bych spároval klíč na dálkový ovládání. V tomto návodu jsem nic nenašel http://public.servicebox.peugeot.com/ddb/. Prosím tedy o radu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jirka1297 Posted December 23, 2015 Author Share Posted December 23, 2015 Sorry, už jsem to našel Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jogi24 Posted December 24, 2015 Share Posted December 24, 2015 A kde si to nasiel? Ved sa podel s otatnymi prosim. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Havlicek.Lukas Posted December 24, 2015 Share Posted December 24, 2015 no asi v tom manualu ne ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jirka1297 Posted January 16, 2016 Author Share Posted January 16, 2016 Zde je část z manuálu. spárování klíče.pdf Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jirka1297 Posted February 11, 2016 Author Share Posted February 11, 2016 Tak klíč jsem zakoupil, jen se mi nepodařilo spárovat podle návodu, baterie je nová. 1 dálka funguje, přikoupil jsem druhou. Tak nevím jestli náhodou 1 dálku nemám dát někam do pryč mimo dosah auta, aby šla tato vůbec spárovat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Přema Posted February 11, 2016 Share Posted February 11, 2016 a spároval si immo u toho druhého klíče s autem ..... spíše oba znova nahrát a potom pároval dálku? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jirka1297 Posted February 11, 2016 Author Share Posted February 11, 2016 no když jsem tím druhým klíčem nastartoval, tak jsem usoudil, že immo to nemá. Dobře nejdřív immo a to předpokládám už musím přes diag nebo ne? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Přema Posted February 11, 2016 Share Posted February 11, 2016 immo to určitě bude mít..... spíš si první nastartoval starým a potom si tam strčil nový ne?? Jinak to chytnout nemohlo ..... chvíli po vyndání spárovaného klíče je immo ještě aktivní tak nastartuješ i bez spárovaného imma Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mosquito Posted March 1, 2016 Share Posted March 1, 2016 Davali jste si pridelavat klic k autu? Kolik Vam rekli cenu? My jsme bohuzel k 206 rv2002 dostali jen jeden klic a kdyz jsme se ptali na par firmach co delaji klice, tak ceny byly naprosto silene. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jirka1297 Posted March 1, 2016 Author Share Posted March 1, 2016 za novej klíč s použitou dálkou jsem dával asi 840 včetně poštovný, pán z Aukra. Jinak jestli jsem to pochopil, tak pokud je dálka použitá už jednou, tak na jiný auto nepůjde. Nebo jde spárovat immo použitýho klíče s autem? Případně jak. Dík Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts