borko26 Posted December 23, 2015 Share Posted December 23, 2015 (edited) Zdravím panové potřebují poradit a pomoct protože nevím co jsem udělal. Na foto jak je šroubovak šla nějaka hadička ta byla venku a jak jsem ji potahl vytahl jsem ji někde ze spodu. Více na fotce. Prosím o radu a pomoct co to je. A jestli mohu bez toho jezdit Děkují Prosím nemá někdo schéma jak a kde napojít podtlakové hadičky Edited December 24, 2015 by borko26 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ozzy56 Posted December 23, 2015 Share Posted December 23, 2015 tipnul bych si odkalovací hadičku z filtru paliva jinak je dobré, když napíšeš co je to za auto (Peugeot nepiš) a co to má za motor Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Havlicek.Lukas Posted December 23, 2015 Share Posted December 23, 2015 307 1,6 HDiresil 14 dni zpatky ty cudliky na krytu motoru Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmartinkovic Posted December 23, 2015 Share Posted December 23, 2015 Ovonaj ju, po čom smrdí, Ako ti píšu, buď z filtra paliva, alebo ja mam takú na pretlaku viečka nádržky chladiacej kvapaliny. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
redkid Posted December 23, 2015 Share Posted December 23, 2015 podtlak klapka sání Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
myšut Posted December 23, 2015 Share Posted December 23, 2015 (edited) to si neumíš zatím z nějakého kousku hadice udělat nádstavec s spojit to stahovačkou za 8 kč...?teleskopický systém jednoduše připomíná mi to silně přepady od zadních pístnic na hydro,takže to řešitelné je, uřezat to ve zdravým,převlíct novou,podlepit mězi nima,nasunout na konus,nebo jak to tam máš.... hadice z rybárny tam necpi,jsou jednoduché a rychle se prožerou ,jsou jen na vodu po vánočkách si změříš průměr,objednáš si na gumex .cz, požadovaný průměr ,délku a materiál ,nejlíp NBR ,co vydrží olej benzín naftu a - plastovou spojkou - podlepíš LOCTITE ,zatáhneš stahovačkou nebo závitovou šroubovací ,zafixuješ neřešíš.Posílaj do 2hého dne, cena s poštovným směšná. Edited December 23, 2015 by myšut Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
borko26 Posted December 23, 2015 Author Share Posted December 23, 2015 to si neumíš zatím z nějakého kousku hadice udělat nádstavec s spojit to stahovačkou za 8 kč...?teleskopický systém jednoduše připomíná mi to silně přepady od zadních pístnic na hydro,takže to řešitelné je, uřezat to ve zdravým,převlíct novou,podlepit mězi nima,nasunout na konus,nebo jak to tam máš.... hadice z rybárny tam necpi,jsou jednoduché a rychle se prožerou ,jsou jen na vodu po vánočkách si změříš průměr,objednáš si na gumex .cz, požadovaný průměr ,délku a materiál ,nejlíp NBR ,co vydrží olej benzín naftu a - plastovou spojkou - podlepíš LOCTITE ,zatáhneš stahovačkou nebo závitovou šroubovací ,zafixuješ neřešíš.Posílaj do 2hého dne, cena s poštovným směšná. no jo vam se to řekne jsem amater. Ani nevim kde patří dole Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
borko26 Posted December 23, 2015 Author Share Posted December 23, 2015 307 hdi No dik za radu všem. Ale ja jsem laik a na auta nejsem ten spravný borec. Na hoře vím kde ji dat ale kde jsem ji vytahl nechtic dole to nevím Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Havlicek.Lukas Posted December 23, 2015 Share Posted December 23, 2015 hod si do podpisu VIN cislo i s modelemaspon se nebudem pokazde pata co ma za auto Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
myšut Posted December 23, 2015 Share Posted December 23, 2015 (edited) vymyslel to jeden úžasný člověk a dal to i na net tady je odkaz,kde to pochopí úplně každý http://www.bxclub.com/obrazky/933.jpg princip je všude stejný ze zdravýho se použije základ ,nadstaví a se zdravým spojí Edited December 23, 2015 by myšut Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
borko26 Posted December 23, 2015 Author Share Posted December 23, 2015 vymyslel to jeden úžasný člověk a dal to i na net tady je odkaz,kde to pochopí úplně každý http://www.bxclub.com/obrazky/933.jpg princip je všude stejný ze zdravýho se použije základ ,nadstaví a se zdravým spojí No jo ale ja ji mam vytaženou uprostřed jak směruje šroubovak, a další věc je že nevím kde přijde druhý konec Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
myšut Posted December 23, 2015 Share Posted December 23, 2015 (edited) trubka se dá koupit v požadované průměru místo trubky lze použít plastové nádstavce - spojky - průchozé ,v nabídce jsou dále vše možné L ,X ---dle sortimentu stojí od cca 6 kč kus v malých průměrech variabilita je velká --- převlíkat stávající nebo provlíkat vnitřkem nebo variace tohodle ,nebo proměřit délku průměr celé trubky a jednoduše si ji koupit v gumexu . ze zbytků hydro a brzdových hadic ,torz a zapalovače jsem udělal nádstavec na DAF do tvaru L ,když mu upadlo za jízdy někde u spojky během 5 min na silnici .,netvrď tady ,že to nejde.A to jsem neměl ani lepidlo převlíkacím systémem, Edited December 23, 2015 by myšut Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
redkid Posted December 23, 2015 Share Posted December 23, 2015 on ji má celou ale rozpojenou napoj to a podle délky hledej kam to bude pasovat na trubičku nebo podobný jak nahoře Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
borko26 Posted December 23, 2015 Author Share Posted December 23, 2015 trubka se dá koupit v požadované průměru místo trubky lze použít plastové nádstavce - spojky - průchozé ,v nabídce jsou dále vše možné L ,X ---dle sortimentu stojí od cca 6 kč kus v malých průměrech variabilita je velká --- převlíkat stávající nebo provlíkat vnitřkem nebo variace tohodle ,nebo proměřit délku průměr celé trubky a jednoduše si ji koupit v gumexu . ze zbytků hydro a brzdových hadic ,torz a zapalovače jsem udělal nádstavec na DAF do tvaru L ,když mu upadlo za jízdy někde u spojky během 5 min na silnici .,netvrď tady ,že to nejde.A to jsem neměl ani lepidlo převlíkacím systémem, Netvrdím že to nejde udělat ale jsem laik na auto, není to můj obor. ja to chápu ale nevím kde ji mam dát dole kčemu připojit Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
borko26 Posted December 23, 2015 Author Share Posted December 23, 2015 (edited) on ji má celou ale rozpojenou napoj to a podle délky hledej kam to bude pasovat na trubičku nebo podobný jak nahoře skoušel jsem napojit vr ch a nejde to tam je taková kovová špička většího průměru tak jsem ji trochu nahřal a ta potvora se scvrkla při nasouvaní Edited December 23, 2015 by borko26 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HonzaZ Posted December 23, 2015 Share Posted December 23, 2015 (edited) Kde je ten elektroventil umístěn? Vypadá to jako elektroventil ovládání podtlaku turba, takže druhý konec hadičky by měl jít na podtlakovou baňku ovládání turba, nebo na T kus na hadičce od vakuové pumpy k posilovači brzd. Na obou koncích té trubičky by měly být kousky gumové hadičky. Edited December 23, 2015 by HonzaZ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
borko26 Posted December 24, 2015 Author Share Posted December 24, 2015 (edited) Přidal jsem další fotky kde je ten ventil je označen šroubovakem Edited December 24, 2015 by borko26 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
borko26 Posted December 24, 2015 Author Share Posted December 24, 2015 Tak kluci podařilo se to dal jsem to dohromady. Děkují moc všem za rady byly užitečné a přejí všem veselé vánoce. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Péťa Posted December 24, 2015 Share Posted December 24, 2015 OK, já Ti s dovolením změním název tématu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
straki007 Posted December 25, 2015 Share Posted December 25, 2015 jojo. Je potreba zmenit ze je to 2,0 hdi a ne 1,6 HDi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts