arino Posted December 22, 2015 Share Posted December 22, 2015 ahojte. dnes po nasadnuti do auta asi po dvoch týždnoch sa mi vôbec nezapla ventilacia / topenie. vôbec nereaguje. všetky poistky som skontroloval. na webe som hľadal ale podobné prípady som nenašiel s riešením. viete mi poradit ako postupovat - (zajtra ho dam na diagnostiku tak som zvedavý čo mi tá napíše). nemá niekto náhodou elektrickú schému? Peugeot 308, rv2010, automaticka dvojzonova Dakujem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
arino Posted December 23, 2015 Author Share Posted December 23, 2015 (edited) niečo nové: auto som dal do garáže na noc a ráno to už fungovalo.... (nemám rad takéto samo opravy ) Edited December 23, 2015 by arino Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ferinko2 Posted December 23, 2015 Share Posted December 23, 2015 A motor bol zohriaty? Automatická regulácia reaguje až po nahriatí chladiacej kvapaliny na určitú teplotu - vyššiu ako je nastavená požadovaná teplota v kabíne. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts