Lepi Posted December 22, 2015 Share Posted December 22, 2015 Do predu sklopené a nejde nazad....prosím pomôžte... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dave_k Posted December 22, 2015 Share Posted December 22, 2015 Trochu víc informací by neuškodilo. Rok výroby, sedadlo řidiče, spolujezdce apod. Předpokládám, že to je u 3dvéřové verze. Většinou praskne lanko nebo se sekl odjišťovací mechanismus. Koukni jak je to u druhé sedačky a podle toho postupuj. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lepi Posted December 22, 2015 Author Share Posted December 22, 2015 Prepáčte ja som len "šikovná" žena ktorá by si to rada opravila ... Je 3-dverko r.v.2004 a sedadlo spolujazdca ostalo po sklopení v "predkone"...troško ide hore ale niečo ako keby tam držalo.Už som to pozrela s každej strany.Bočný plast som zložila a nič tam nevidím.Dakujem... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts