jiriczek Posted December 20, 2015 Share Posted December 20, 2015 Ahoj, koupil jsem RT3 v domnění, že mi půjde na mojí monochromní obrazovce B, nicméně, jak jsem v návodu našel, potřebuji Monochromní obrazovka CT, může mi někdo ověřit, jestli mi to bude v pohodě fungovat v P307 z roku 2003? Pokud to auto funguje, jako počítač, tak by předpokládám mělo, ale je to auto, takže proto se radši ptám. Díky Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milhaus65 Posted December 21, 2015 Share Posted December 21, 2015 (edited) Nejde zaměnit display ani jednotka z RT3 mono / barevná. Mono nemá optický kabel. ---------- Ted jsem to přečetl znovu a asi poprvé blbě pochopil. Tva 307 nemá navi, a koupil jsi jednotku RT3? Jestli ano, tak - musíš koupit nový display a k tomu odpovídající jednotku CT/RT3 bez optiky, DT/RT3 - budeš potřebovat zbytek kabeláže, trochu konektorů, GPS antenu. Nejlepe vykuchat vše z jednoho auta. -pak namontovat a přihlásit do BSI. Nedělal bych to. Edited December 22, 2015 by Milhaus65 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jiriczek Posted December 25, 2015 Author Share Posted December 25, 2015 Jediný, co mi zbývá je právě display... Mám RT3N1 (pro monochrom), Fakra konektor k rádiu a nějakej konektor k displayi. Takže to mi chybí poslední... Kdyby tu byl někdo s RT3 monochrom, byl bych vděčný za označení displaye. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milhaus65 Posted January 4, 2016 Share Posted January 4, 2016 Označení myšleno ref. číslo ? Pokud ho chceš sehnat starší, tak se používala RT3 CT v 206, 307,407 a možná i 807 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jiriczek Posted January 7, 2016 Author Share Posted January 7, 2016 Jo, označením myslím to číslo displaye. Mám číslo pro 807, ale ty byly zelený, jak jsem nakonec zjistil... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Havlicek.Lukas Posted January 8, 2016 Share Posted January 8, 2016 zelena nevadi - preskladam ti ty oranzove diody z obyc display Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts