patres815 Posted December 20, 2015 Share Posted December 20, 2015 Zdravim pani chcem sa spytat co moze robit ked necham ale 1-2 dni auto a nechce nastartovat az na nejaky 3-4 krat mozu to byt zhavice ? ked nastartuje tak brble chvilku ako keby na 3 valce a ide biely dym piatok som nastartoval auto tak chvilku klepalo potom zhaslo a ked som nastartoval zmenil zvuk a je hlucnejsi motor mozu to byt vahadla ? mam peugeot 306 1,9 td 66 kw 1998rok Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
krtek 2 Posted December 20, 2015 Share Posted December 20, 2015 mozu byt zhavice premeraj ich Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pepe276 Posted December 20, 2015 Share Posted December 20, 2015 A nepadá ti nafta? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charlie 607 Posted December 20, 2015 Share Posted December 20, 2015 Když mi odešli žhavky tak auto studený startovalo dlouho, děsně kouřilo bíle a motor se dost třásl než se kapku prohřál, pak běžel v pohodě, dělalo to třeba i po 6hod odstávce, prostě když motor vystydl, po výměně žhaviček zas startoval perfektně. Ale byl to starej diesel 1,6 v opelu kadet z 87 roku. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts