dalibor307 Posted December 20, 2015 Share Posted December 20, 2015 Zdravim, chcel by som sa opytat ci je mozne odstranit posledny rad sedaciek v minubuse Boxer 2005, Minibus, 2.8. 9 miestny. Potrebujem obcas previezt vacsi naklad a posledny rad by som rad docasne odstranil, je na to nejaky navod? Resp. robil to uz niekto? Vyzera ze su tam dost napevno.. Vopred vdaka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ozzy56 Posted December 20, 2015 Share Posted December 20, 2015 jako že tam jsou přivařené? že by fakt nešly aspoň odšroubovat? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kodajz Posted February 6, 2016 Share Posted February 6, 2016 určitě jsou našroubované. jestli máš dělené sedačky, tak demontaž je komplikovaná. Mám Boxera z 2008 9 míst, dělené sedačky. Podlaha je zvýšená, řekl bych nesmyslně, jen kvůli vyhřívání. Demontoval jsem zadní řadu. První vyhodíš levé i pravé sedadlo, jde to lehce, 4 šrouby. Sedadlo je ale dost těžké. Pak odmontuješ trubkovou konstrukci z podlahy a společně s prostředním sedadlem které nedemontuješ, vyjmeš konstrukci ven, doporučuju abys měl k sobě ještě jednoho, dělal jsem to sám a pěkně jsem se zapotil. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts