Jump to content

Vytlumeni dveri

lud3k

Recommended Posts

tema tu je několikrát,můžeš si vybrat jak a čím..

já to dělal takhle....role textilní pásky a centimetr po centimetru,výhoda je ,že se dá stlačit ,aby se chytly z5 druky.Jak to má koktáva ,musíš zjistit sám.Ještě tam není vidět to podstatné,tohle je jen pod tapecem, vnitřek dveří  je ze 2/3 asfaltová folie,od prahu směr nahoru cca po kliku dveří.Kraválu to pobralo docela dost, točí se mi pod podlahou navíc hnací hřídel .Ještě mě čeká prostor od noh nahoru pod palubovkou.

http://www.citroenclub.eu/forum/download/file.php?id=696

Mozes pozriet na internete vela videi je ohladom tlmenia.Ked to mas robit,tak poriadne,

ta absorbcna molitanova pena je pohlcujuca, ale vacsinou z tej "ihlovitej"casti.

Najprv musis spevnit plech dveri aby to nerezonovalo, a potom mozes dat tu penu.

znacky si mozes vybrat, STP, Dynamat, atd, podla financii a vzhladu, a stavu.

ja som bral z tejto stranky,

www.tuning.izotes.sk

bituplast, dobre sa stym robi, rolka ma 20 cm a 10 m, 4m2, a dobre sa to po takych dlzkach lepi.

Mam len spolujazdcove dvere a boky kufru.

Aspon daco som dal do fotiek.

post-2641-0-79541400-1450538836_thumb.jp

post-2641-0-01719900-1450538866_thumb.jp

post-2641-0-92791300-1450538892_thumb.jp

post-2641-0-07031000-1450538907_thumb.jp

post-2641-0-21449600-1450538923_thumb.jp

post-2641-0-19041200-1450538938_thumb.jp

No otom spreju uz nam rikali v ahifi ale myslite ze to funguje? Kdyz jsme u tech tlumeni,pred nekolika tDny jsem myslel ze me mlati plato furt nic nic a pak jsem zjistil ze me mlati dno kufru kdyz to podlepim molitanem mohl by byt klid ze

Ved na YouTube máš x tisíc videí na vytlmenie, aj konkrétne Octavie.

Musíš sa sám rozhodnúť, ako to chceš spraviť, kde všade a koľko do toho investovať.

Stačí pozrieť hoc aké inzeráty, stránky o tlmeni a predajcov a nájdeš toľko toho ze si nebudeš vedieť vybrať.

Ak to budeš chcieť poriadne, podlahy, dvere, kufor, strop, rátať kopec m2, zrátať cenu a budeš vidieť.

Ak chceš len tu ANS penu nemá to význam.

Ten sprej vyuzijes na miesta, kde by si sa tlmenim nedostal, len maj na pamäti prípadnú opravu v dverách, keď sa ti niečo pokazí, ze to znicis.