lud3k Posted December 19, 2015 Share Posted December 19, 2015 Mozna to tu uz bylo ale delal jste nekdo nekdy vytlumeni dveri? Chystame se nato s kamaradem na octavii. Potrebovali bychom poradit. Jde o mirne zvuky ze dveri. Myslite ze by mohl stacit nejaky ten jehlovi molitan? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
myšut Posted December 19, 2015 Share Posted December 19, 2015 tema tu je několikrát,můžeš si vybrat jak a čím.. já to dělal takhle....role textilní pásky a centimetr po centimetru,výhoda je ,že se dá stlačit ,aby se chytly z5 druky.Jak to má koktáva ,musíš zjistit sám.Ještě tam není vidět to podstatné,tohle je jen pod tapecem, vnitřek dveří je ze 2/3 asfaltová folie,od prahu směr nahoru cca po kliku dveří.Kraválu to pobralo docela dost, točí se mi pod podlahou navíc hnací hřídel .Ještě mě čeká prostor od noh nahoru pod palubovkou. http://www.citroenclub.eu/forum/download/file.php?id=696 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmartinkovic Posted December 19, 2015 Share Posted December 19, 2015 Mozes pozriet na internete vela videi je ohladom tlmenia.Ked to mas robit,tak poriadne, ta absorbcna molitanova pena je pohlcujuca, ale vacsinou z tej "ihlovitej"casti. Najprv musis spevnit plech dveri aby to nerezonovalo, a potom mozes dat tu penu. znacky si mozes vybrat, STP, Dynamat, atd, podla financii a vzhladu, a stavu. ja som bral z tejto stranky, www.tuning.izotes.sk bituplast, dobre sa stym robi, rolka ma 20 cm a 10 m, 4m2, a dobre sa to po takych dlzkach lepi. Mam len spolujazdcove dvere a boky kufru. Aspon daco som dal do fotiek. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lud3k Posted December 19, 2015 Author Share Posted December 19, 2015 No on to nema aztak na hudbu ma to pouze aby mu to nedrncelo v tapecu pri jizde na nerovnostech. A prave nevine cim toho docilit aby mel klid Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
myšut Posted December 19, 2015 Share Posted December 19, 2015 (edited) prodat to a koupit si pořádný auto na tyhle rozbitý silnice,to nic nemění na tom ,že koktáva je slušné auto ....ale na jiný silnic Edited December 19, 2015 by myšut Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Havlicek.Lukas Posted December 19, 2015 Share Posted December 19, 2015 octavie ma vnitrni plech yntovany mozna se uvolnil nyt a drnci mu plachy - bez sundani tapecu to nezjistijde pouzit jak bitumel viz mmartinkovictak i ten molitan ale ten je opravdu spis na ty zvuky od reprodo spar nastrikat primo spray na tlumeni a pres plechy i ty blbe asfaltove pasy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lud3k Posted December 20, 2015 Author Share Posted December 20, 2015 No otom spreju uz nam rikali v ahifi ale myslite ze to funguje? Kdyz jsme u tech tlumeni,pred nekolika tDny jsem myslel ze me mlati plato furt nic nic a pak jsem zjistil ze me mlati dno kufru kdyz to podlepim molitanem mohl by byt klid ze Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmartinkovic Posted December 20, 2015 Share Posted December 20, 2015 Ved na YouTube máš x tisíc videí na vytlmenie, aj konkrétne Octavie. Musíš sa sám rozhodnúť, ako to chceš spraviť, kde všade a koľko do toho investovať. Stačí pozrieť hoc aké inzeráty, stránky o tlmeni a predajcov a nájdeš toľko toho ze si nebudeš vedieť vybrať. Ak to budeš chcieť poriadne, podlahy, dvere, kufor, strop, rátať kopec m2, zrátať cenu a budeš vidieť. Ak chceš len tu ANS penu nemá to význam. Ten sprej vyuzijes na miesta, kde by si sa tlmenim nedostal, len maj na pamäti prípadnú opravu v dverách, keď sa ti niečo pokazí, ze to znicis. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts