Chip Posted December 14, 2015 Share Posted December 14, 2015 (edited) Po dlouhé době jsem našel staré fotky, mého auta, tak jsem si řekl že je ukážu i tady. Koupil jsem auto s tím, že je obouchané a má něco s motorem. po přitažení jsme sundali vanu a začli vyndavat kousky motoru následně jsem demontoval i motor, brzdy taky nebyli ve 100%ní kondici dnes auto jezdí brzdí a je denně v provozu s oboucháním jsem zatím nic nedělal. (nějak není čas) je tam fotka i R19 i felicií které už nejsou.ještě zkusím udělat fotky Laguny která je aktuálně v rekonstrukci z důvodu rozsáhlé koroze. Edited July 18, 2019 by Chip Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
John Posted December 15, 2015 Share Posted December 15, 2015 Chip : pěkný je vidět že jsi se dostal a zachránil jedno coupe... který předtim mělo nějaký čuně a nedopřálo mu aspoň základní potřebu servisu. Tak snad bude dlouho dělat radost. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
radim.1008 Posted December 15, 2015 Share Posted December 15, 2015 Tak už vím, čí bylo toto coupé na večírku. Tahle zvláštní barva je oroginál? Připomíná mi to barvu z jedničkové Fabie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chip Posted December 15, 2015 Author Share Posted December 15, 2015 jj to je origo, po Praze jsem vídával stejné s pittbulem na zadním okně s béžovou kůží. ta barva na fóbiích je nemetalická nebo míň lesklá. až to jednou vyklepu :-) přemýšlel jsem o bílé ale nevím jestli se mi tahle nezačne líbit víc, přecjen origo je origo. jinak auto už bylo ještě dřív bourané a opravené kapota je původně červená PP blatník a bok je kytovaný pak je barva a pak ještě vrstva kytu a znova barva takže mělo docela smůlu na rány. je tam cca 2cm vrtva kytu a to nepřeháním začal jsem to brousit ale je tam toho faaakt hodně. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
brixtr Posted July 18, 2019 Share Posted July 18, 2019 (edited) @Chip jestli chceš něco prodat, tak tu je vlákno inzerce!!! tady jsem ti to skryl Edited July 18, 2019 by brixtr Péťa and Rikic339 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts