Jirka_10 Posted December 14, 2015 Share Posted December 14, 2015 Dorý den, vím, že mi řeknete abych jel na diagnostiku. Pojedu. Jen mě zajímá Váš názor. Teď jsem jel do práce a auto za jízdy jednou píplo (zvuková signalizace). Žádná kontrolka se nerosvítila. S autem nic není jelo dál normálně. Před prací jsem auto chcípnul a znovu otočil klíčkem, aby proběhla diagnostika. Zústala svítit kontrolka motoru (žlutá). Po nastartování, ale hned zhasla. Dá se říct jestli to může být něco vážného? Nevím zda autem můžu jezdit, abych někde nezůstal viset. Na diagnostiku se dostanu až o víkendu.Co myslíte? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
myšut Posted December 14, 2015 Share Posted December 14, 2015 (edited) má krámy,teď mrzlo ,tak stávkuje jako každý francouz.... jestli je něco načlé,stejně se to projeví časem Edited December 14, 2015 by myšut Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ozzy56 Posted December 14, 2015 Share Posted December 14, 2015 asi blbost--paliva máš dost? někdy to pípá když je málo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jirka_10 Posted December 14, 2015 Author Share Posted December 14, 2015 Paliva je přes půl nádrže. Jediné o čem vím je, že startér teď v mrazech vydává divné zvuky těsně před tím než to chytne. Takový jako když se tam něco dře. Ale chytne vždy napoprvé a hned. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
baffy Posted December 14, 2015 Share Posted December 14, 2015 Je síce pravda ,že iné auto ,ale kontrolka motora mi svieti po otočení klúča a zhasína po naštartovaní ,tak to bude zrejme OK ,či? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts