Jump to content

Nabúraná zadná časť - dá sa to opraviť, alebo je to súčasť karosérie

caligula

Recommended Posts

Zdravím vospolok.

Mám rozbitý zadok.

čiže zadné dvere (tam som odpojil všetky káble a zadné dvere odrezal), rozbitý nárazník, svetlá, skrivená výstuž.

A chcem sa opýtať na ten spodok, na podlahu v kufri, lebo tá je riadne posunuté, aj zámok je zničený. Že či sa to dá nejako opraviť, alebo je to vlastne súčasť celého skeletu karosérie?

Bočné časti vyzerajú že ostali nepohnuté.

post-20720-0-03180100-1450033829_thumb.j

post-20720-0-38246000-1450033862_thumb.j

post-20720-0-98863800-1450033889_thumb.j

post-20720-0-12354000-1450033926_thumb.j

post-20720-0-82546800-1450033960_thumb.j

post-20720-0-88453900-1450033999_thumb.j

sice máš teď asi adrenalin,ale je to kosmetika. Od pohledu Cčkové sloupy ok ,podlaha to nepobrala,sehnat ND a přeskládat .Nafoť spodek nebo si ho oměř něčím rovným ,jak na tom je ve stejných vzdálenostech od kol nebo od nápravnice ke středu a budeš vědět hned.

prohlídni si tohle ,budeš moudřejší

http://www.aci.cz/peugeot-peugeot-307-7-2005-8-2007-karoserie-plechove-a-plastove-dily-kapoty-blatniky-cela-pricky_c12308425.html

Edited by myšut

Zadni cela se meni dost casto. Podlaha se vetsinou rovna

Neviem sa teraz dostať do serviceboxu, takže tá podlaha patrí ku skeletu a rovná sa to?

sice máš teď asi adrenalin,ale je to kosmetika. Od pohledu Cčkové sloupy ok ,podlaha to nepobrala,sehnat ND a přeskládat .Nafoť spodek nebo si ho oměř něčím rovným ,jak na tom je ve stejných vzdálenostech od kol nebo od nápravnice ke středu a budeš vědět hned.

prohlídni si tohle ,budeš moudřejší

http://www.aci.cz/peugeot-peugeot-307-7-2005-8-2007-karoserie-plechove-a-plastove-dily-kapoty-blatniky-cela-pricky_c12308425.html

Zadné dvere, zadné lampy, nárazník, vyklepať výstuhu to je ok. To sa dá zohnať. A nie sú to tak drahé veci. Či to nechytila náprava, alebo ako sú na tom boky, tak môže byť že sa pohli o pár milimetrov čo ako laik nevidím, to sa budem spoliehať na servis, lebo tomu prd rozumiem.

Hlavne som sa bál tej podlahy kufra a zámku kufra, že či sa to vymiena tie plechy, alebo sa to dá narovnať.

samozřejmě se to pohlo o milimetry, podle fotek nebudu dělat chytrého, ale zad. sloupky šly k sobě, otvor pro zadní dveře bude třeba roztahovat

jinak skelet karoserie je ta část, která zbyde, když se sundají díly, které jsou přišroubované

samozřejmě se to pohlo o milimetry, podle fotek nebudu dělat chytrého, ale zad. sloupky šly k sobě, otvor pro zadní dveře bude třeba roztahovat

jinak skelet karoserie je ta část, která zbyde, když se sundají díly, které jsou přišroubované

I podlaha se u vetsiny aut prodava zvlast ale jeji vymena je velice pracna takze vetsina servisu ji opravuje. Celo staci jen odvrtat

nevyznám sa v tom, preto som to pomenoval ako skelet. A neviem sa dostať do serviceboxu, aby som si pozrel diely ako je to poskladané.

Tak ste ma potešili, že je to opraviteľné. Dúfam že to narovnávanie nebude veľa stáť.

Už len vybrať dobrý servis, ktorý mi to dá do poriadku a niečo nedovrzá, lebo mám zlé skúsenosti zo servismi, hlavne peugeot servis.

Lebo buď na moje auto zabudnú a neopravia, alebo mi pokazia to, do čo ho sa nemali montovať. (http://www.peugeot-club.com/topic/96010-riadiaca-jednotka-nekomunikuje-servis-mi-znefunkcnil-auto/?hl=caligula#entry1597950) :(