Jump to content

Množství paliva v přepadu 2.0 Hdi

Freedy

Recommended Posts

Zdravím

potřeboval bych poradit, mám 406 2.0 Hdi a při zapnutí zapalování dost dlouho jede podávací čerpadlo v nádrži (kamarádovi pouze krátce  natlačí) a motor také musim dýl podržet na stateru než naskočí. Zkusil jsem odpojit hadičku přepadu v prostoru motoru a zjistil jsem, že po zapnutí zapalování z hadičky teče proudem palivo. Chci se optat je to normální? Pokud odpojím přepad z palivového filtru tak skoro nic nejde, takže to vypadá, že palivo protéká proudem vysokotlakým čerpadlem. Díky.

prepad z vt cerpadla ovlada drv ventil na nom,  prepad z filtru ovlada regulator nizkeho tlaku vo filtri  a je nastaveny na cca 1.25 baru vsetok tlak navyse prepusti do tej hadicky na filtri (spiatocka)

takze na dia skontrolovat ci drv spravne chodi ak ano je to ok ja to tak neskusal rozpajat takze neviemm povedat v akej polohe ma byt drv pri zapnuti klucika do 2 polohy

alebo napojit manometer na privodnu hadicku do filtra a pri tlakovani cerpadla to musi drzat tlak od 1-1.5 baru nesmie byt nizsi nez 0.8 baru lebo na vstupe vt cerpadla je pretlakovy ventil nastaveny prave na 0.8 baru  to znamena ze nizsi tlak nafty sa nepretlaci do vt cerpadla cez ten ventil a potom nenatocis

lenze tebe nafta vt cerpadlom prechadza takze skontrolovat ten drv 

Edited by krtek 2