FrantaCV Posted December 12, 2015 Share Posted December 12, 2015 Cena (Kč): 1000 Stav: PoužitýTelefon: 603 425 780 Email: petrovskyf@tiscali.cz Souhlasím s pravidly inzerce Prodám nevyužité navigace: TomTom XXl IQ Europe 42 - poslední aktualizace map 03/2015 cena 1000,- Kč TomTom ONE -poslední aktualizace 09/2014 cena 500,- Kč Prodej jako komplet i jednotlivě. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MotoMoto Posted December 12, 2015 Share Posted December 12, 2015 Ahoj, prosím Tě ta XXL je včetně držáku? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MotoMoto Posted December 12, 2015 Share Posted December 12, 2015 A ještě dotaz, je asi spojený s nějakým účtem tomtom, je možné zajistit odpojení pro spojení s jiným účtem? Pokud ano tak bych ho vzal. Děkuji Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrantaCV Posted December 12, 2015 Author Share Posted December 12, 2015 Na účet navázaná není. Aktualizace se prováděly podle potřeby jednorázově proti platbě přes internet. Mám k tomu i program TomTomHome. Jo a obě mají i držák - přísavka na čelní sklo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MotoMoto Posted December 12, 2015 Share Posted December 12, 2015 Tak beru. Povídej jak to uděláme. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MotoMoto Posted December 12, 2015 Share Posted December 12, 2015 Kam chceš poslat peníze. GE, ČSSP, ČSOB? Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrantaCV Posted December 12, 2015 Author Share Posted December 12, 2015 ČSOB, ale napřed to zabalím a pošlu ať si to můžeš odzkoušet. Dej mi sem adresu a v pondělí to odkráčí. Číslo účtu Ti pak pošlu na SZ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MotoMoto Posted December 13, 2015 Share Posted December 13, 2015 UNICO v.o.s. Tovaryšský vrch 1358/3 46001 Liberec díky, peníze hned pošlu. M Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrantaCV Posted December 13, 2015 Author Share Posted December 13, 2015 OK. Pošlu to jako DR (balík do ruky) když mi poskytneš číslo na mobil, tak Ti pošta pošle i echo, ale není to podmínka. Ale pro jistotu Ti sem umístím i číslo zásilky pro možnost sledování zásilky na www ČP. Jo a ještě jedna důležitá informace: Odesilatel bude ASSECO-CE, a.s. abyTě to nepřekvapilo. Originál CD s programem už jsem nenašel, ale stejně to byla nějaká verze z roku 2010. Aktuální najdeš ke stažení jako FREE třeba na: http://www.stahuj.centrum.cz/podnikani_a_domacnost/ostatni/tomtom-home/ Ale to je, vzhledem k tomu čím se zabýváš asi informace zcela zbytečná. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrantaCV Posted December 14, 2015 Author Share Posted December 14, 2015 Není třeba vše troubit do světa - takže jukni do SZ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.