Zbigi Posted December 11, 2015 Share Posted December 11, 2015 Zdravím pánové. Mám display řady C a zajímalo by mně některé vysvětlení údajů na něm. Dvě úplně stejné obrazovky které se liší jen pořadovým číslem. Nevěděl by někdo jaký je mezi nimi rozdíl? A údaje které ukazují dle mého: údaj 1: průměrná rychlost ( která se mimochodem nikdy nezměnila od počátku světa) údaj 2: dlouhodobá spotřeba ( rovněž se mění velmi málo) údaj 3: celková ujetá vzdálenost. Divné je, že se udaje mezi obrazovkami nijak neliší. A co se mi stalo včera. Měl jsem dojezd 30km na nádrž a najednou údaj zmizel a objevily se tam jen čárky tak jak to bývá u aktuální spotřeby když stojím. Pravda, můj dojezd k benzínce byl velmi nervozní a s lehkou nohou. Díky. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wojtěch Posted December 11, 2015 Share Posted December 11, 2015 pomlčky mi taky naskočily když jsem měl dojezd kolem 40km, a 1 a 2 můžeš nezávisle si vynulovat, takže na 1. můžeš mít najeto třeba 5000km a 2jku mazat na každou cestu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zbigi Posted December 11, 2015 Author Share Posted December 11, 2015 pomlčky mi taky naskočily když jsem měl dojezd kolem 40km, a 1 a 2 můžeš nezávisle si vynulovat, takže na 1. můžeš mít najeto třeba 5000km a 2jku mazat na každou cestu Super. díky. vyzkouším Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laďa Posted December 11, 2015 Share Posted December 11, 2015 Jj., taky mám 1 na dlouhodobou spotřebu do těch 10000 km a 2 nuluji při každém tankování. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Havlicek.Lukas Posted December 11, 2015 Share Posted December 11, 2015 presne jak Lada1 a druha prumerna spotrebajedna treba dlouhodoba druha mezi tankovanima Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zbigi Posted December 11, 2015 Author Share Posted December 11, 2015 Ověřeno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pacho69 Posted December 12, 2015 Share Posted December 12, 2015 (edited) Pokud oba počítače vynuluješ stejně, holt se nebudou lišit... Edited December 12, 2015 by Pacho69 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dodo1976 Posted December 13, 2015 Share Posted December 13, 2015 Jo je to tak. Jedna má být jako dlouhodobá a druhá třeba jen TRIP ;-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
madrid4 Posted December 23, 2015 Share Posted December 23, 2015 Je to tak ja nulujem prvű pri výmene pneu leto zima,druhű podla potreby Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts