berustik Posted December 10, 2015 Share Posted December 10, 2015 Ahoj,mám kombíka 306,r.v.1997 1,4 1360m3 minulou zimu vše v pohodě,startování,rozjezd,řazení ikdyž bylo -10C a nyní když jsou přímrazky -1-2C tak se mi 2x stalo,že auto v pohodě nastartuju,na jedničku se rozjedu,ale jak přeřadím na dvojku a jedu do kopce auto začne sebou jakoby škubat až chcípne,ale při přeřazení na jedničku kopec vyjede.Po ujetí asi 5km už táhne normálně i na dvojku.Když jsou teploty nad nulou např.+2C tak to nedělá a do kopce to vyjedu i na trojku.Čím to může být a kolik může stát oprava?Dodám,že v červnu bylo měněno palivové čerpadlo tak tím to asi nebude.Předem moc děkuju za odpovědi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vix Posted December 19, 2015 Share Posted December 19, 2015 Asi nám začla zima - že by tolik oblíbené ventilové vůle? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jojtik Posted December 24, 2015 Share Posted December 24, 2015 (edited) A co to urobi ked to nechas ist 5 minut na volnobeh? Popravde, chces radu tipu dole vanu a pozriet sitko olej. cerpadla, alebo novy paliv. filter , prip. repas vstrekov, alebo aspon vycistip MAP senzor, kondenz vo vyfuku? Uprimne, bud rad , ze ten kopec vyjdes...ako zaklad vyber bateriu, nabi ju, nechaj klucik v druhej polohe 30 sekund (nastavenie klapky), vrat do polohy 0 a znova nastartuj. Osobne som rad, ked auťak rano nastartujem a vyjdem co len maly briezok Edited December 24, 2015 by jojtik Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Riki306 Posted January 20, 2016 Share Posted January 20, 2016 Vis co skus nechat pred jizdou zahrat motor na 100% pomuze Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts