Lamara Posted December 10, 2015 Share Posted December 10, 2015 Ahoj chci se zeptat máte někdo zkušenosti z motorem 1,4 16v 66kw?307 sw Nikde tu nic nikdo nepíše.známější prej ho měl a je ne smrtelne jrikal!chci se zeptat váš rok 2004 do provozu 05... VF33EKFUB83377108děkuji moc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lamara Posted December 10, 2015 Author Share Posted December 10, 2015 Nikdo nic! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
straki007 Posted December 10, 2015 Share Posted December 10, 2015 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laďa Posted December 10, 2015 Share Posted December 10, 2015 (edited) Už jen podle popisu na stránkách autobazaru bych řekl, že to budou nějací správní Češi. Ukázka 1: Výtejte na stránkách autobazaru. Jsme ze již řadu let. Ukázka 2: Naše nabýdka automobilů je zde. Edited December 10, 2015 by Laďa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laďa Posted December 10, 2015 Share Posted December 10, 2015 Nikdo nic! Však auto už není v nabídce. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ozzy56 Posted December 10, 2015 Share Posted December 10, 2015 (edited) a tazatel je myslíš Čech? aspon já mu nerozumím a nevím co chce Edited December 10, 2015 by ozzy56 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lamara Posted December 10, 2015 Author Share Posted December 10, 2015 Já sem ho koupil z toho bazaru... a jen se chci zeptat jak je na tom ten to motor. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lamara Posted December 11, 2015 Author Share Posted December 11, 2015 Nikdo asi neví nic?o motoru 1.4 16v? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
P607Olda Posted December 11, 2015 Share Posted December 11, 2015 Já nevím, jestli to byly/ jsou motory 16V nebo 8 V. Měli jsme v Partneru, najel 450 t, pak jsme ho prodali. Prý asi v 550 měnili kroužky. Slabý nebyl, VIN tu nemám. Mám 1,4 v 1007, (ve VIN je ...KMKFVC...), je slabý, ale jede. No, když už jsi koupil, tak jezdi. Propadák to není, a jestli jede a kolik žere, to vidíš sám... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
307rg Posted December 11, 2015 Share Posted December 11, 2015 no ono tých 307čiek s 1,4 l benzínovým motorom bolo asi veľmi málo takže sa nečuduj, že nikto neodpovedá, ale ak môžem pridám svoj názor na základe mojej skúsennosti s 1,6 litrom, spoľahlivosť by mala byť vysoká (je to s malými vylepšeniami dlhoročne overený motor) a jeho čaro je aj v tom, že oproti dieslom tam v podstate nie sú drahé diely, ktoré treba po určitom čase riešiť , najväčší problém je v hmotnosti 307čky, staršie modely boli o dosť ľahšie a s týmto sa už podľa mňa tento motor trápi, možno aj práve preto sa ich vyrobilo tak málo s týmto motorom Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Havlicek.Lukas Posted December 11, 2015 Share Posted December 11, 2015 spatne studene startya zere po meste i 11 litru tezka nohato sjou dotazy - koupis auto a az pak se pta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lamara Posted December 12, 2015 Author Share Posted December 12, 2015 No ptám se pac mě to zajímavá má.je to rv 2004 a nepřipadá mi ze hodně žere.průměr mám 8l podle pc ale zase koupil jsem ho za 35.pac je poskraban někdo řešil pojistku najeto 133 jinak jako nové zachovalý vůz...jen pár věcí asi nejde jak by mělo třeba automaticke sviceni podrzim packu pipne to na displeji se ukáže activovano ale pořád musím zapínat světla ručně.coz nechapu. Jinak spokojen. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pecino Posted December 12, 2015 Share Posted December 12, 2015 Tak za 35tis pokud jezdí a není shnitý je asi dobrá koupě a případné opravy nejsou nějak extra drahé, kromě páček :-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lamara Posted December 12, 2015 Author Share Posted December 12, 2015 Není schnilej vůbec backy blbnou no...a trozku plave zadek nevím coto. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jiriczek Posted December 12, 2015 Share Posted December 12, 2015 páčky se daj částečně opravit houbičkou na utírání nádobí Vypadá to sice hodně komicky, ale páčky mi vesměs funguje... Prostě kolem páčky narvi tu klasickou houbičku - http://www.vt-votrubec.cz/pic_zbozi/1023.jpg a páčka bude fungovat normálně. Pokud máš teda problém s blinkrama. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
P607Olda Posted December 13, 2015 Share Posted December 13, 2015 (edited) Vysvětlení k páčkám: - podržím tlačítko = tím zapneš (a vypneš) automatické čidlo rozsvěcení. Pak to funguje tak, že: a) když máš aktivované denní svícení, tak čidlo jen zapíná podsvětlení budíků b) když nemáš aktivované denní svícení, tak čidlo zapíná světla a podsvícení - denní svícení = musí se aktivovat na diagnostice, jinak to nejde - páčky zlobí - viz vysvětlení v mém podpisu, jsou dva druhy a mají rozdílné závady. U závady č.1 to poznáš tak, že světla nebo blinkry reagují když pohybuješ koncem páčky ale neotočíš = špatný kontakt Edited December 13, 2015 by P607Olda Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lamara Posted December 13, 2015 Author Share Posted December 13, 2015 Mě to dělá to ze blikam doleva třeba a bliká pak vynechá a když dám do polohy 0 a jen se dotknu tak blikne do různé strany.je jako by volná ta packa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
P607Olda Posted December 13, 2015 Share Posted December 13, 2015 Koukni na můj inzerát - máš páčky dle obr. 1? Opravuje to někdo u Kladna, a tady servis dle inzerátu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddie Posted December 13, 2015 Share Posted December 13, 2015 Jo, má najeto 133, dokonce několikrát Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
punkac Posted December 13, 2015 Share Posted December 13, 2015 teda 1,4 a osm litrů na 100? Máme 1,6 a dlouhodobá průměrná spotřeba je 7,2 - jezdíme 90% město Sice píši o jiném motoru, ale 1,6 nemá špatné studené starty. To s tou těžkou nohou taky nechápu. Tak se nauč řídit s citem a sundej z nohou ty kanady. Zase příspěvek, kde autor spíše než o motoru, píše, že nemá cit v nohou Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts