marecikRC Posted December 10, 2015 Share Posted December 10, 2015 (edited) Zdravim,chhcel by som sa opytat ci niekto nevie co sa mohlo stat,ked som pri startovani mal zatlacene tlacitko od zamykania/odomykania (jednotlacitko). Po vypnuti motora som nasledne chcel zamknut uz neslo dialkove. Musel som manualne. Vie mi niekto poradit ako to vratit spat alebo ako to napravit? Obavam sa ze som to zresetoval :-( Predtym som nikdy nemal taky problem so zamykanim,pripadne odomykanim. Vdaka Edited December 10, 2015 by marecikRC Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marecikRC Posted December 12, 2015 Author Share Posted December 12, 2015 Zdravim,tak uz som problem vyriesil.Nedalo mi to a skusal som kadeco a podarilo sa mi to vratit spat. Po nastartovani pri behu motora som mal zatlacene tlacitko v trvani asi 5 sekund.Potom som pustil. Motor bezal este pri normalnej jazde cca 5 minut a po zaparkovani uz vsetko zacalo fungovat ako predtym.Chcel som este predtym odpojit baterku,tak kto vie ci by to pomohlo alebo nie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JakubkoSK Posted December 12, 2015 Share Posted December 12, 2015 Tá baterka by nepomohla. V podstate si si to naspať spároval s autom keď si tlačidlo držal zopnute v zapaľovaní aspoň tých 5sec. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts