John6900 Posted December 7, 2015 Share Posted December 7, 2015 Prosím o radu, mám 2.0Hdi,rok 2006, najeto cca 97000km, červenec 2014 demontáž FUPu. Od letošního léta(2015) mě občas při jízdě, nebo i při stání na volnoběh, změní auto otáčky, začnou kolísat a začne jít černý kouř z výfuku. Při jízdě po sešlápnutí plynu to začne cukat a má to jakoby prodlevy před rozjetím. Po zastavení motoru a vypnutí klíčku to při dalším startu už zase nedělá. No a celá tahle závada se opakuje po každých cca 400-500km. Měl jsem to na diagnostice, ale nezjistil vůbec nic, snad jen vadné čidlo na katalyzátoru a jeden vstřikovač dával o pár % víc. Jinak se mi ale nikdy nepodařilo trefit servis zrovna když to udělalo, takže mi nikdo nic kloudného neřekne. Viděl to jen známý který dělá servisáka na kamionech a tomu přišlo že mi to začne dávat hodně nafty, přechlastávat motor, ale stejně neví nic bližšího.Tak prosím jestli náhodou někdo netušíte, budu rád za každou radu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
milanblatnica Posted December 7, 2015 Share Posted December 7, 2015 Ten fap máš asi iba vymlátený.Treba urobiť aj úpravu sofw.Tým kilometrom verím,iba ak si prvý majiteľ auta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
petokat Posted December 7, 2015 Share Posted December 7, 2015 demontaš fapu meme rozumieť ako fap off,alebo ako vravy milan... iba vymlátený Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
John6900 Posted December 8, 2015 Author Share Posted December 8, 2015 Auto dovezeno z Francie, přímo Olomouckým Peugeotem, tam bylo používáno 2 roky jako předváděcí vůz také v autosalonu Peugeot.U nás jsem první. Jinak FUP mě dělali v Brně http://www.fap-dpf-filtry.cz/provozovna-brno/ tak doufám že to udělali tak jak to má být, i s přeprogramováním. Jinak ale myslím že by se to asi projevilo dřív, ne až po roce. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
John6900 Posted December 22, 2015 Author Share Posted December 22, 2015 Tak nikdo nemá tucha, čím by to mohlo být? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
baffy Posted December 22, 2015 Share Posted December 22, 2015 Ale určite niekto má. napr. tam kde ti robili "FUP" off . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts