x.line Posted December 6, 2015 Share Posted December 6, 2015 Dobrý den, chtěl bych vyměnit originální rádio za něco lepšího a rád bych se zeptal, jak se bude chovat LCD na palubce při výměně rádia? Momentálně mi tam zobrazuje stanici rádia, která právě hraje. Lze i neoriginální rádio s tímto LCD nějak spojit, případně pokud ne, bude i nadále plnit svoji funkci alespoň ve formě zobrazení venkovní teploty apod? Díky za odpověď. Díky moc za názory Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Havlicek.Lukas Posted December 6, 2015 Share Posted December 6, 2015 a co kdyby si zacal hledat ??je to tady probirano 1x tydne ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
x.line Posted December 6, 2015 Author Share Posted December 6, 2015 (edited) Omlouvám se, přesunu se k někomu do vlákna. Hledal jsem ,ale nenašel jsem co jsem potřeboval Edited December 6, 2015 by x.line Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jiriczek Posted December 6, 2015 Share Posted December 6, 2015 Bude tam zobrazovat všechno krom stanic.. dyž jsem hledal na internetu, tak někdo zobrazování stanic dokázal zprovoznit i u custom rádia... Ale na to bych nesázel.. Prostě bude levá strana vesměs prázdná... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
x.line Posted December 6, 2015 Author Share Posted December 6, 2015 A ovladač pod volantem? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Havlicek.Lukas Posted December 6, 2015 Share Posted December 6, 2015 jo s interface a vhodnym radiema co treba tady ??http://www.peugeot-club.com/topic/99549-ovladani-radia-packou-pod-volantem/nebo i tadyhttp://www.peugeot-club.com/index.php?app=core&module=search&do=search&fromMainBar=1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
x.line Posted December 6, 2015 Author Share Posted December 6, 2015 jak tedy zmínil Havlicek.Lukas páčka pod volantem řešitelná je(u značkových radií), ale LCD spíš ne? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jiriczek Posted December 6, 2015 Share Posted December 6, 2015 (edited) LCD vesměs ne.. Ať se koukneš na videa na YouTube, nebo prohledáš Google, narazíš na 1-2 případy, kdy si doma někdo vyrobil převodník.. Ale LCD bych nerešil.. A páčka pod volantem taky prej nejde u všech rádií, bohužel jsem zatím nepřišel na to, jak rozpoznat, jestli to to rádio umí, nebo neumí.. Tady jsem něco našel, nicméně musíš si ověřit, jestli je to pro tvůj display, pro tvůj display a jestli to podporuje to rádio... Každopádně pokud nepůjdeš vyloženě po top modelech, cena redukce je vesměs vyšší, než cena rádia.. http://www.ahifi.cz/rozhrani-alpine-apf-d100ps.html Na jiných stránkách jsem našel i info k tomu - akorát nevím, co je to display multiflex? Adaptér pro ovládání na volantu, zobrazení na OEM displeji a připojení autorádia ALPINE pro automobily PEUGEOT / CITROEN s Multiplex: CITROEN Xsara 2001-2004 CITROEN Picasso 2002-2005 CITROEN C2 2003-2005 CITROEN C3 2002-2005 CITROEN C5 2001-2004 CITROEN C8 2003-2005 PEUGEOT 206 2002-2005 PEUGEOT 307 2002-2005 PEUGEOT 406 2002-2005 PEUGEOT 607 2002-2005 PEUGEOT 807 2002-2005 Pozor: Autorádio Alpine musí být vybaveno vstupem pro redukce APF-D... např. model Alpine CDA-117Ri , Alpine IDA-X305S nebo další modely řady CDA Edited December 6, 2015 by jiriczek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
x.line Posted December 6, 2015 Author Share Posted December 6, 2015 Tyjo, je fakt, že nehodlám do radia investovat kdo ví kolik, ntb k těm chrastítkům co tam jsou. Takže by mě převodník vyšel na víc jak rádio :-D Takže LCD asi opravdu nemá smysl řešit a pokud bude řešitelná páčka pod volantem, příjemné + Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jiriczek Posted December 6, 2015 Share Posted December 6, 2015 Adaptéry na páčku kolem 1500,- Nebo sehnat schéma a vyrobit si to sám doma. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
x.line Posted December 6, 2015 Author Share Posted December 6, 2015 a podle čehu zjistím, zda ten adaptér jde k danému radiu či ne? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
x.line Posted December 28, 2015 Author Share Posted December 28, 2015 Mohl by mi někdo hodit link, nebo radu ohledně zapojení(SCHÉMA pinŮ) neorigo rádia s ISO konektorem do P307 předFL(2001), případně i fígl na vyloupnutí starého(na kazety)? Páčku pod volantem asi řešit nebudu. Díky Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jiriczek Posted December 28, 2015 Share Posted December 28, 2015 Schéma? Je to klasický ISO... A fígl není... Najdi si nějakej úzkej šroubovák a ten zastrč to těch 4 děr, co jsou v bocích. A zrovna kazeťák jde vyndat úplně lehce, ruku strčí do kazetovýho prostoru, taháš furt ven a postupně šroubovákem povoluješ packy. Není to žádná věda, práce na 10 sekund. Jinak v příloze máš ty piny, mělo by to sedět, ale stoprocentně za to neručím. Každopádně je to klasický ISO, takže redukce budou fungovat normálně. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
x.line Posted December 28, 2015 Author Share Posted December 28, 2015 Aha, já myslel, že origo rádio má cosi pežoťáckýho. Pokud má v sobě ISO konektor, tak paráda Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jiriczek Posted December 28, 2015 Share Posted December 28, 2015 Moje 307 z roku 2003 má klasický ISO... V pozdějších verzích (od 2005) už možná byla fakra, tím si nejsem jistej... Ale vzhledem k tomu, že tam je kazeťák, tak tipuju, že se jedná o straší model (do roku 2005). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
x.line Posted December 28, 2015 Author Share Posted December 28, 2015 Jojo, jak jsem psal o pár příspěvků výš, je to 2001 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
x.line Posted December 28, 2015 Author Share Posted December 28, 2015 Jelikož rádio má pouze A a B dle obrázku co si popisoval, tak zapojit ty a poku tam budou další konektory, jako že budou, tak ty nechat volně a mělo by to být ok? A jediné, že zmizi z palubky info o radiové stanici a přestane fungovat páčka pod volantem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jiriczek Posted December 28, 2015 Share Posted December 28, 2015 Ostatní kabely tam mít nebudeš, budeš tam mít jenom klasický ISO. Céčka byly pro další komponenty - CD changer, aux atp. A jak píšeš, jediný, co zmizí, tak bude info o stanici a znefunkční se páčka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
x.line Posted January 2, 2016 Author Share Posted January 2, 2016 Tak rádio vydáno(fakt brnkačka), ale pitomci maj opačný konektor na anténu, ale to nevadí s tím si poradím, ale nechce se mi po vyndání klíčku vypínat rádio a nevím, zda to je v kabelech, nebo v nastavení rádia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Havlicek.Lukas Posted January 2, 2016 Share Posted January 2, 2016 nemaj opacny - maji bud Fakra nebo DIN nebo ISO existuji na to redukce v kabelech - pokud mas neorigo radio s kabelama prepoj to tam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts