Francouz_407 Posted December 6, 2015 Share Posted December 6, 2015 (edited) Potřebuji koupit některé aplikace na pracovní telefon, které budu využívat pro pracovní účely. Když zadám číslo karty a zakoupím program, jak získám za programy fakturu, jak to probíhá, dostanu na konci měsíce fakturu za nakoupené programy? Přijde mi faktura na email nebo ji musím někde stáhnout? Edited December 6, 2015 by Francouz_407 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Péťa Posted December 6, 2015 Share Posted December 6, 2015 Nikdy jsem to neřešil, ale nikdy mi sama od sebe žádná faktura nepřišla. Budeš muset hledat v nápovědě Google nebo zaplatit firemní kartou. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Francouz_407 Posted December 6, 2015 Author Share Posted December 6, 2015 Firemní kartou zaplatím ale tím že se odečte částka, tak potřebuji doklad na odečtení pro účetní. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Péťa Posted December 6, 2015 Share Posted December 6, 2015 První odkaz na Google Musíš si tady zobrazit nákup a pak vpravo dole je možnost stáhnout fakturu s DPH (viz příloha)71897763879-15.pdf Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Francouz_407 Posted December 6, 2015 Author Share Posted December 6, 2015 díky a na faktuře není moje IČ a DIČ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MotoMoto Posted December 6, 2015 Share Posted December 6, 2015 A máš firemní účet? Nebo jsi přihlášený osobním účtem? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Péťa Posted December 6, 2015 Share Posted December 6, 2015 Nejsem účetní, tomu už nerozumím. Ale asi jsou na faktuře ty údaje, pod kterými jsi registrovaný u Google. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Francouz_407 Posted December 6, 2015 Author Share Posted December 6, 2015 já mám jeden účet, takže asi soukromý, to musím udělat firemní? To musím vše předělat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MotoMoto Posted December 6, 2015 Share Posted December 6, 2015 V tom je problém. Když si vytvoříš firemní účet a koupíš z něj aplikaci, tak sice budeš mít na ní doklad, ale budeš tu apku mít jen pro ten firemní účet. Takže by jsi jí musel používat jen s tím firemním účtem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milan+ Posted December 6, 2015 Share Posted December 6, 2015 To jsou ty apky tak drahé,že řešíš proplacení? Já ani v práci volání servisákům na cnc atd neřeším ,když vbolám ze svého. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Francouz_407 Posted December 6, 2015 Author Share Posted December 6, 2015 Ted jsem koupil SW za 700Kč se soukromého, v google payments ve složce nevyřízená mám všech 7 aplikací ve fakturách nemám nic, to se mi za nějakou dobu faktury objeví, to není hned? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts