Jump to content

Poděkování za Vánoční večírek 2015

radim.1008

Recommended Posts

Přátelé, kamarádi, příznivci značky Peugeot,

chtěl bych takto veřejně poděkovat všem těm, kteří se zúčastnili uplynulého Vánočního večírku v Neratovicích. Vážím si těch, kteří přijeli z dálky i těch, kteří na sraz přišli pěšky. :D Děkuji ostatním členům vedení za přípravu srazu, členům klubu za pěknou a pohodovou atmosféru na večírku a ostatním spoluhráčům za hru zvanou bowling.

Rád jsem viděl známé tváře, některé po opravdu dlouhé době a rád jsem poznal nové tváře, se kterými se doufám uvidíme na nějakém následujícím sraze. ;):papa

PS: dojeli jsme v pořádku přesně v 1:30, po 165km a jedný výměně žárovky H7. :) Dobrou noc. :papa

Trávničci (pe.tr's) moc děkují za parádní odpolkovečer. Zaboulelo se, přežralo se, opilo se,pokec alo se,zablblo s detmi pozbiralo dárky...

Vyborny to bylo. Dekujeme klubu i klubakum. Tesim se na fotky.

P.s. S tatikem jsme jeste sfoukli flasu laku na rakve a ve tri do hajan. Hezka sobota, dlouho jsem si tak neuzil.

Tak zas nekdy...

I my se připojujeme k poděkování :) užili jsme si to a už se moc těšíme na další sraz. Děkujeme!

Výhrady máme akorát k obsluze, která o půl jedné bez předchozího upozornění prohlásila, že už nenaleje a po asi čtvrthodinové debatě natočili pivko do kelímku :D a že v pokoji jsme neměli ani závěsy ani žaluzky, a v šest ráno, uklízečka začala dělat hroznej bordel s vysavačem, kterej snad střídavě shazovala a vynášela do/ze schodů :D 

Veverkovic taky všem moc děkují za prima akci v dobré společnosti. V penzionu sice organizačně nezvládli snídani (nebyla vůbec - možná, kdyby bylo víc přespávačů), ale co, důležití jsou kamarádi, sranda a ten zbytek se pak snadno poddá ;) Tak zas brzy na "srazenou", bando! :papa

Ze začátku to teda nevypadalo, ale s blížícím se večerem se to přehouplo (naštěstí) do pozitivní nálady a tím pádem to nakonec i v rámci možností dopadlo :myslim

Nebyly nás sice kvanta, ale zase převládala kvalita :P Samej srdcař :D
Tu machinaci s přesunem skutečného vítěze bowlingu (sto-padesát-čtyři) na 2. horší dráhu jsem si samo poznamenal a v pravý čas vám to vrátím, holomci :D Ale stejně jsem chtěl 307WRC :super

Takže všem děkuju za účast a doufám, že následující "Klouzání" bude termínem vyhovovat víc, a přibude jak kvantita, tak i ta kvalita ;) 

MJ proste ti to uz ve finale nestrilelo a my si s Ondrou konecne naladily miridla tou plzenskou 12 a par Jack Danielsama :D

Kazdopadne dekuji za slunecni bryle. Uz jsem je dnes pouzil a v sobotu mi krute schazely.

Diky vsem zucastnenym i organizujicim. Bylo to v ramci moznosti dobre.

No já moc nefotila tentokrát, mám jen pár fotek... tak je někam nahraju :)

minimaxa: :D blablabla :D

jo vlastně a mám i video tanečníka s koulí z bowlingu :D

Edited by Goldinka