radim.1008 Posted December 6, 2015 Share Posted December 6, 2015 Přátelé, kamarádi, příznivci značky Peugeot, chtěl bych takto veřejně poděkovat všem těm, kteří se zúčastnili uplynulého Vánočního večírku v Neratovicích. Vážím si těch, kteří přijeli z dálky i těch, kteří na sraz přišli pěšky. Děkuji ostatním členům vedení za přípravu srazu, členům klubu za pěknou a pohodovou atmosféru na večírku a ostatním spoluhráčům za hru zvanou bowling. Rád jsem viděl známé tváře, některé po opravdu dlouhé době a rád jsem poznal nové tváře, se kterými se doufám uvidíme na nějakém následujícím sraze. PS: dojeli jsme v pořádku přesně v 1:30, po 165km a jedný výměně žárovky H7. Dobrou noc. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pe.Tr Posted December 6, 2015 Share Posted December 6, 2015 Rano Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Schreek Posted December 6, 2015 Share Posted December 6, 2015 Děkuji Všem zúčastněným, sešla se opravdu výborná parta a věřím, že jste si večer patřičně užili. Extra dík patří MJjovi a Verýskovi za můj pozdní odvoz domů Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pe.Tr Posted December 6, 2015 Share Posted December 6, 2015 Trávničci (pe.tr's) moc děkují za parádní odpolkovečer. Zaboulelo se, přežralo se, opilo se,pokec alo se,zablblo s detmi pozbiralo dárky... Vyborny to bylo. Dekujeme klubu i klubakum. Tesim se na fotky. P.s. S tatikem jsme jeste sfoukli flasu laku na rakve a ve tri do hajan. Hezka sobota, dlouho jsem si tak neuzil. Tak zas nekdy... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Weri 605 Posted December 6, 2015 Share Posted December 6, 2015 Sice jen na skok, ale moc ráda..! děkuju za milé přijetí hned u dveří následně na baru a pak i u stolečku..! A poprosila bych, fakt neleštěte ty motorky zmačkanejma utěrkama... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
306-Kubik-S16 Posted December 6, 2015 Share Posted December 6, 2015 Za mě určitě taky děkuji užil jsem si to na maximum :-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goldinka Posted December 6, 2015 Share Posted December 6, 2015 I my se připojujeme k poděkování užili jsme si to a už se moc těšíme na další sraz. Děkujeme! Výhrady máme akorát k obsluze, která o půl jedné bez předchozího upozornění prohlásila, že už nenaleje a po asi čtvrthodinové debatě natočili pivko do kelímku a že v pokoji jsme neměli ani závěsy ani žaluzky, a v šest ráno, uklízečka začala dělat hroznej bordel s vysavačem, kterej snad střídavě shazovala a vynášela do/ze schodů Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vvitty Posted December 7, 2015 Share Posted December 7, 2015 Take se pripojujeme k podekovani :-) Zviratko nas dokonce nechalo zaboulet :-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Verýsek Posted December 7, 2015 Share Posted December 7, 2015 Připojuji se k děkování, sešla se super parta, byla sranda a tak to má být Moc všem děkujeme Schreek: Já zase moc děkuji předsedo, že jsem si poprvé v životě mohla projet 407 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veverka Posted December 7, 2015 Share Posted December 7, 2015 Veverkovic taky všem moc děkují za prima akci v dobré společnosti. V penzionu sice organizačně nezvládli snídani (nebyla vůbec - možná, kdyby bylo víc přespávačů), ale co, důležití jsou kamarádi, sranda a ten zbytek se pak snadno poddá Tak zas brzy na "srazenou", bando! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MJSytic Posted December 7, 2015 Share Posted December 7, 2015 Ze začátku to teda nevypadalo, ale s blížícím se večerem se to přehouplo (naštěstí) do pozitivní nálady a tím pádem to nakonec i v rámci možností dopadlo Nebyly nás sice kvanta, ale zase převládala kvalita Samej srdcař Tu machinaci s přesunem skutečného vítěze bowlingu (sto-padesát-čtyři) na 2. horší dráhu jsem si samo poznamenal a v pravý čas vám to vrátím, holomci Ale stejně jsem chtěl 307WRC Takže všem děkuju za účast a doufám, že následující "Klouzání" bude termínem vyhovovat víc, a přibude jak kvantita, tak i ta kvalita Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
radim.1008 Posted December 7, 2015 Author Share Posted December 7, 2015 Krásně napsáno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SV 24 Posted December 8, 2015 Share Posted December 8, 2015 také opožděně moc děkujeme na fajnový večírek a už se těšíme na další sraz! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scratch Posted December 8, 2015 Share Posted December 8, 2015 MJ proste ti to uz ve finale nestrilelo a my si s Ondrou konecne naladily miridla tou plzenskou 12 a par Jack Danielsama Kazdopadne dekuji za slunecni bryle. Uz jsem je dnes pouzil a v sobotu mi krute schazely. Diky vsem zucastnenym i organizujicim. Bylo to v ramci moznosti dobre. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veverka Posted December 8, 2015 Share Posted December 8, 2015 Díky Scratchovi za nedělní brzké probuzení Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
radim.1008 Posted December 10, 2015 Author Share Posted December 10, 2015 Chtěl bych se zeptat, zda nemá někdo alespoň pár fotek z večírku? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MJSytic Posted December 10, 2015 Share Posted December 10, 2015 Fotila Goldinka, ale jestli z toho něco bude Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest minimaxa Posted December 10, 2015 Share Posted December 10, 2015 Goldinka? Tak to je fajn, do jara budou Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoudaK Posted December 10, 2015 Share Posted December 10, 2015 Tak at Goldinka pak veme fotoalbum na klouzání.. At se můžu juknout.. :-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goldinka Posted December 18, 2015 Share Posted December 18, 2015 (edited) No já moc nefotila tentokrát, mám jen pár fotek... tak je někam nahraju minimaxa: blablabla jo vlastně a mám i video tanečníka s koulí z bowlingu Edited December 18, 2015 by Goldinka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts