Jump to content

konektor 3pin - motorek naklápění světel

Havlicek.Lukas

Recommended Posts

Cena (Kč): 1

Stav: Nový nebo použitý

Telefon: 775696411

Email: Havlicek.Lukas@sznam.cz

Souhlasím s pravidly inzerce

Dobrý den,

nemáte někdo doma z nějaké kabeláže prěbytečné konektory na motorky naklápění světel ? nebo jim podobné

jedná se o 3 pin konektor viz obrázek

cenu di představuju co nejnižšší

na trase Kolín - Praha si to klidně osobně vyzvednu

nabídky radši mejlem nebo SMS - na telefony moc nereaguju

post-45527-0-79582400-1449341675_thumb.j

Nějak mi uniká kolečko v interiéru.... korektor sklonu světel :myslim  Jelikož mám tu kabeláž v jednom chumlu, tak by bylo asi lepší foto, včetně těch obrysovek....

takze jdeme na to

konektor obrysovky - ale typuju ze i na bocnich blinkrech budou stejne poprosim  1 - 2 kusy (ten vyfocenej je muj nejlepsi konektor)

post-45527-0-47238800-1449391675_thumb.j

konektor k regulaci sklonu
post-45527-0-79151800-1449391699_thumb.j

pro predstavu jak to asi vypada - mam doma 2 a ani jeden tam bez upravy jazycku nepasuje jeden je ze zrcatka Evasion a druhy z nejake elektriky z Xsary
(ten spravny bude pravdepodobne cerny)
post-45527-0-55095200-1449391740_thumb.j

Omlouvám se za prodlení, v pondělí k večeru jsem bohužel nedobrovolně ulehnul, a ač 2 patra nad pytlem s elektrikou, nebyl jsem schopen doplazit se tamo.... Zkusím se tomu pověnovati zítra, neb je mi již o chlup lépe....

Tak to mám na té kabeláži nějak jinak. Konektory jsou vždy po trojici u sebe: H4 + obrys + motůrek. Konektory motůrku mám v provedení 7 pinů v řadě (3 obsazené), konektory obrysovek taky jiné a konektor regulace jsem zatím nenašel.... :(

Hrabal jsem dál, a našel samostatně 3pinové konektory, jeden má o drážku zámku víc, ale to by nemělo vadit. Ty dvoupiny taky budu mít samostatně, akorát se v protikusu budou muset odbrousit ty výstupky, protože je asi nenajdu se stejnou polohou zámku. Konektor regulace bude spíš šedý, možná už vím, kde ho hledat.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...