gkl123 Posted December 5, 2015 Share Posted December 5, 2015 Zdravím, scháním výměník do topení. Zaslechl jsem, že jde sehnat výměník, který má odpojitelné hadice, aby se při montáži nemusela sundavat celá palubka. Nevíte kde takový výměník sehnat? Díky Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Havlicek.Lukas Posted December 5, 2015 Share Posted December 5, 2015 (edited) autokelly - asi 3 tejdny zpatky sem to kupoval EDIT: tak soucasny stav je "0" nula kusutakze as jedine ACI.cz nebo prohledat internet Edited December 5, 2015 by Havlicek.Lukas Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martinbuben Posted January 8, 2016 Share Posted January 8, 2016 Zdravím Tě, Máš i zjednodušený postup? Budu to dělat hned, jak mi přijde to topení. Díky Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Havlicek.Lukas Posted January 8, 2016 Share Posted January 8, 2016 dostat ho ven nebo dostat ho dovnitr ??ven jedine nasilimdovnitr -odmerim jestli radiator vleze do topeni cele (ja musel demontovat plastovy kryt na zadni casti radiatoru)strcil az na doraz a pomoci vhodnych sroubu prisrouboval do pripravenych otvoru (idelani jsou srouby z interieru PSA vozu) nasadit pruchodku do motoroveho prostoru - prostrcit trubkypomocnik trubky z motoroveho prostoru trochu strka zpatky aby si pekne sedly a skuseny mechos s hlavou pod palubkou prisroubuje podlozku mezi trubkamatod asi vse Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OK406 Posted January 8, 2016 Share Posted January 8, 2016 Zkus napsat členovi badisak. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martinbuben Posted January 9, 2016 Share Posted January 9, 2016 Díky chlapi. Zkusím to. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martinbuben Posted January 9, 2016 Share Posted January 9, 2016 Jinak za kolik jsi to sehnal? Já to sehnal za 525kč s DPH. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Havlicek.Lukas Posted January 9, 2016 Share Posted January 9, 2016 800 myslimnevim presne bral sem i jine dily Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
midas2 Posted October 17, 2016 Share Posted October 17, 2016 Zdravím Zjistil sem,že mi asi teče topení nebo nějaká hadice kolem toho.Nakapal mi fridex u spolujezce na zem.Neporadil by někdo jak se k tomu nejlépe dostat?Možná to bude jen špatný okroužek,což se mi stalo na 405D.Jinak je to P-1.5D.99r.v.Díky za rady. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MJSytic Posted October 17, 2016 Share Posted October 17, 2016 Kdysi jsem tu o tom někde psal. Zkus pohledat. Pro představu by mohlo stačit TOHLE Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts