Bugi Posted December 4, 2015 Share Posted December 4, 2015 Ahojte. Minuly tyzden som dal nabit naplno bateriu z auta nakolko som cakal este na spz a nejazdil som na nom. Pred odpojenim baterie radio fungovalo uplne normalne ale po odpojeni a naslednom pripojeni mi ho vobec nejde zapnut. Mam klasicky obycajny display a ked dam na radiu menu tak su tam 4 ikonky. Prva radio, dalsia myslim nastavenia alebo nieco take, uz si to moc nepamatam a posledna klima. Tetaz mi nejde ani sipkou sa dostat na to radio co predtym slo. Preklikava mi to len medzi tymi dalsimi troma moznostami. Dokazem s tym nieco spravit aj bez diagnostiky? Alebo nie je tu niekto z okolia Ziliny co by sa mi mohol na to cez vikend pozriet? Chybu som asi spravil ze som bateriu hned odpojil po odomknuti a otvoreni kapoty alebo inak neviem. Odpojit a zapojit baterku som uz skusal a nepomohlo. Dalsia vec. Len tak informativne ci ste sa uz s tym stretli. Auto stalo doma v altane a nejazdilo sa na nom asi 2 tyzdne. Dnes ked som odklopil podlahu kufra tak som videl dost kvapiek na karoserii aj na rezerve. Vyzeralo to ale ako keby sa to tam len vyzrazalo. A neviem si to vysvetlit. Auto stalo doma v altane tak si myslim ze naprsat tam nemalo ako a nejazdilo tak tam nemohlo dojst k striedaniu teplot a naslednemu vyzrazaniu sa. Boli sice ale hmly a dost vlhko ale neviem ako by sa to tam dostalo. Budem vdacny za kazdu informaciu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
baffy Posted December 5, 2015 Share Posted December 5, 2015 A o akomže aute sa bavíme ,keďže v podpise máš 406 a si v sekcii pre 407?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bugi Posted December 5, 2015 Author Share Posted December 5, 2015 Ahoj baffy. Musim to skontrolovat lebo som si to uz v statuse minule menil dokonca som tu uvadzal aj VIN. Mam aj peugeot 406 ale teraz uz aj peugeot 407 SW, 2.0 HDi 100kw, r.v. 2006, VIN: VF36ERHRH21339318 a ten momentalne riesim. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HonzaZ Posted December 5, 2015 Share Posted December 5, 2015 Ahoj, možná se ti podařilo tím rychlým odpojením baterie rozhodit konfiguraci BSI popř. displeje. Nejlepší by bylo hodit to na diagnostiku. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bugi Posted December 5, 2015 Author Share Posted December 5, 2015 No toho som sa aj bal. Ale nevadi cez tyzden musim skocit do Peugeotu alebo niekoho najst co sa mi nato pozrie. Ostatne vyzera ze gunguje zatial vsetko alebo aspon som na ziadnu s tym suvysiacu chybu neprisiel a aspon sa naucim ako sa odpaja baterka spravne alebo ju vobec nebudem odpajat Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts