Driver Posted December 4, 2015 Share Posted December 4, 2015 Cena (Kč): 1 Stav: PoužitýTelefon: 602557372 Email: driver306@seznam.cz Souhlasím s pravidly inzerce Koupím vstřikovací lištu se vstřiky a regulátorem tlaku na motor 1.8 16V LFY. - Už jsem koupil. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charlie 1 Posted December 4, 2015 Share Posted December 4, 2015 copak špatný starty? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Driver Posted December 4, 2015 Author Share Posted December 4, 2015 No špatný starty na benzín a i při jízdě při akceleraci se občas dusí. Na plyn je všechno ok. Vypadá to, že tím jak to jezdí na plyn tak se "utavily" benzínový vstřiky, protože benzínem se údajně i chladí. A takhle to jede na benzín akorát chvilku po startu takže budou přidřený. Uvidí se po výměně. Ale jinak všechno ostatní se vyloučilo takže to fakt už vypadá jenom na ty vstřiky, Nemáš? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charlie 1 Posted December 4, 2015 Share Posted December 4, 2015 nemám mám jen 2ks na motor 6FZF tudíž 85kW.... taky mám podobný problem na původní vstřiky najeto 197 000Km dal jsem tam i s rampou vstřiky z auta ,který mělo 40000Km a změna žádná... co ty tvoje nechat vyčistit? co čerpadlo v nádrží? Vypadá to, že tím jak to jezdí na plyn tak se "utavily" benzínový vstřiky, protože benzínem se údajně i chladí tohle je velice nepravděpodobné,taky jsem měl tyto úvahy a plynař mě z nich okamžitě vyvedl.... zkus jezdit jen na benzín cca 1 nadrž a LPG vůbec nezapínej.... mám podobnou potíž,ale se starty,někdy nastaruje nabrnk někdy točím dýl ma snahu a nechytne a když chytne tak chcípne,dělá to nepravidelně.... už mi zbývá vyměnit jen čerpadlo... když startuju,motor naskočí a ja hned přidám plyn tak běží normálně...tento stav ale sleduji tak od 150 000Km.... druhý auto chodí nabrnk jak starty tak rozjezdy... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Driver Posted December 4, 2015 Author Share Posted December 4, 2015 co ty tvoje nechat vyčistit? - ty jsem nechával čistit před rokem co čerpadlo v nádrží? - čerpadlo bylo na zkoušku vyměněno, ale beze změny zkus jezdit jen na benzín cca 1 nadrž a LPG vůbec nezapínej.... - to jsem udělal, ale beze změny Jinak auto startuje v pohodě, pouze po nastartování to někdy "kucká" jako na tři válce a potom při jízdě je cítit při akceleraci, že se to dusí. Musí to prostě být součástka, která nesouvisí s LPG takže palivový systém a zbývají už jenom ty vstřiky. Link to comment Share on other sites More sharing options...
krtek 2 Posted December 7, 2015 Share Posted December 7, 2015 uz som ti pisal ze mam ak by bol fest problem zohnat v Cr (co nepredpokladam)daj vediet, mam sagemy su zamenitelne s bosch odskusane Link to comment Share on other sites More sharing options...
urdemala Posted December 23, 2015 Share Posted December 23, 2015 Kdybys měl zájem, mám k dispozici. I cokoli dalšího. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.