onzik88 Posted December 3, 2015 Share Posted December 3, 2015 Ahoj Klubáci, nabízím k prodeji svůj Peugeot 407 SW 2.0HDI 100kW. Auto bylo kupováno nové v CZ, nebourané, najeto 294 000 Km a km dále přibývají, s autem zatím stále každý den jezdím. 2x vystřelovací klíč s již vyměněným obalem Jinak klasika 6ti kvalt, xenony, 2-zónova klima, zadní parkovací senzory, senzor světla a deště, el. zrcátka (sklopná) atd., zbytek se dá zjistit dle VINka Auto jezdilo na servis k Samohýlovi do Zlína, mám k tomu doklady od minulých majitelů. V minulosti měněná spojka včetně dvouhmoty (Valeo), jinak běžný servis - oleje, filtry. atd. Na servis mám faktury, mohu doložit! Za mého vlastnictví cca 1 rok/30 000 Km: Běžná údržba včetně: Přední kotouče a desky ATE, zadní stabibilizátory, nyní nové zimní pneu Nexen Winguard na Cosmosech 215/55/17 Měnil jsem středové LCD za nové nečernající, LED žárovky, koberečky na míru a jiné drobné nesmysly Tankuji OMV/Benzina a liju VIFko. Minulý majitel údajně užíval také... Auto má drobné kosmetické vady z provozu. Stěhuju se do města a do práce budu jezdit tak 5 Km a tím pádem pro mě nafta nemá žádný smysl, takže jdu do benzinu. Snad jsem na nic nezapoměl, případné info rád odpovím Cena zde na fóru 80000,- Kč. Honza Link to comment Share on other sites More sharing options...
Péťa Posted December 3, 2015 Share Posted December 3, 2015 Tak 88 nebo 89? Máš něco jiného v hlavičce a něco jiného v textu Link to comment Share on other sites More sharing options...
onzik88 Posted December 3, 2015 Author Share Posted December 3, 2015 89000,-Kč, opraveno Link to comment Share on other sites More sharing options...
onzik88 Posted December 6, 2015 Author Share Posted December 6, 2015 Úprava ceny na 83000,-Kč pro klubáky! Link to comment Share on other sites More sharing options...
onzik88 Posted December 11, 2015 Author Share Posted December 11, 2015 Pro klubáka za 80000,-Kč! Link to comment Share on other sites More sharing options...
onzik88 Posted December 16, 2015 Author Share Posted December 16, 2015 74000,-Kč To už si myslím zní rozumně Link to comment Share on other sites More sharing options...
onzik88 Posted January 2, 2016 Author Share Posted January 2, 2016 Poprosil bych admina o LOCK - autíčko si nakonec raději nechám než ho nutně prodávat pod cenou :-( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.