honzka11 Posted December 3, 2015 Share Posted December 3, 2015 Dobry den,ten muj broucek (806 - 1,9 benzin) prestal dobijet tak jsem se chtela zeptat co mam prohlidnout pred tim nez se rozhodnu pro vymenu alternatoru. Napnuti remenu je v poradku. Predem dekuji za vsechny Vase cenne rady Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Havlicek.Lukas Posted December 5, 2015 Share Posted December 5, 2015 (edited) 1) mas bud 1.8 nebo 2.0 benzin (pokud mas benzin) 2) sviti kontrolka baterie pri zapnuti klicku?3) konektory na alternatoru jsou zapojene? 4) kontrola pojistky cislo 28 pod volantem pak zacit resit pripadnou opravu alternatoru Edited December 5, 2015 by Havlicek.Lukas Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
petr.inout Posted December 12, 2015 Share Posted December 12, 2015 Taky jsem řešil altík, přestalo to dobíjet, tak jsem zvolil tu levnější variantu, druhý altík, ale trvalo to necelý rok a šel taky do kytek, ten starý se mi potom hodil na repas ( cca 2000,-), pak výměna kus za kus a vše funguje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts