_luky_ Posted December 3, 2015 Share Posted December 3, 2015 Bylo to nevyhnutelné, pořídil jsem si třetího člena rodiny. Potřeboval bych nějaká stínítka na boční okénka dozadu. Máte někdo zkušenost s dostatečně neprůhlednými a rozměrem pasujícími stínítky? Líbí se mi roletky, ale ani domácí výrobě se nebráním. Takové ty stínítka s drátem a přísavkou jsou na figu. Peugeot Partner 2.0HDi, 2004 socka (=celkem 4 dveře) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stejsn Posted December 3, 2015 Share Posted December 3, 2015 Folie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roman 1173 Posted December 3, 2015 Share Posted December 3, 2015 Prodávají celou sadu tuším za 3500kč zkus prohledat na netu.(boční +zadní okna) Roletky jsou taky na píp ,cenově a praktické jsou fólie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roman 1173 Posted December 3, 2015 Share Posted December 3, 2015 Poslal jsem ti SZ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_luky_ Posted December 4, 2015 Author Share Posted December 4, 2015 Popravdě foliím bych se radši vyhnul. Při couvání potmě by mě to asi točilo. Ty přesně pasující stínítka vypadají moc pěkně. Ale popravdě dát dva tisíce za čtyři stínítka. Navíc na těch okýnkách v kufru mám zcela neprůhlednou černou folii, takže bych použil jen dvě. A ještě mám socku s jenom 4 dveřma, takže by mi to druhý stínítko nepasovalo - mají jen na 5 dveřové verze. Asi začnu shánět materiál - nějakej pružnej drát a poloprůhlednou látku. Šicí stroj mám :-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts