Prblms8 Posted December 2, 2015 Share Posted December 2, 2015 Čaute, chcem si kúpiť zimné gumy na Peugeot 406. Zaujali ma tieto http://www.pneu-disky.sk/predaj?page=shop.product_details&product_id=77183 ale nejako sa mi nezdá tá značka. Má s touto značkou niekto skúsenosti? Alebo aké by ste mi odporučili v tejto cenovej hladine? Ďakujem za odpovede. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
P607Olda Posted December 2, 2015 Share Posted December 2, 2015 (edited) Nexen se sem tlačí, protože dodává korejským automobilkám. Dokonce bude stavět fabriku, za mohutné finanční podpory naší vlády. Zda mají v Koreji zimu, to nevím, a zda mají tradici ve výrobě zimních gum. Já bych radil standard Barum Polaris 3, anebo odpovídající Matador, což je stejná cenová i kvalitativní kategorie. Těžko radit předem, ale může se stát, že chybu uděláš jen jednou... Zrovna v zimních gumách bych nevolil jen podle ceny. Jo a teď jsem si všiml, že jsi z LM. Tak ber Continental. Raději ušetři na čemkoli jiném, cigarety, alkohol... Edited December 2, 2015 by P607Olda Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmartinkovic Posted December 2, 2015 Share Posted December 2, 2015 Aj Matador aj Barumy zoženieš za podobnú cenu. Pozri sa na index spotreby a brzdnej drahy, hlučnosť. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MilanF1 Posted December 3, 2015 Share Posted December 3, 2015 Nexeny dává ve výrobě na auta i Škodovka - vyděl jsem to na Rapidech a Octaviích (ale tam převládá Michelin). O zimních moc nevím, neměl jsem s nimi zkušenost. Nemusí být zas tak špatné, ale Barum Polaris 3 ani Matador Sibir Snow chybu neuděláš. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
P607Olda Posted December 3, 2015 Share Posted December 3, 2015 Škodovka ano, ale letní. Protože jsou levné. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OK406 Posted December 3, 2015 Share Posted December 3, 2015 Přesně, jak píší přede mnou, kup si Barumky Polaris a věřím, že budeš spokojen s cenou i vlastnostmi pneu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vildapl Posted December 5, 2015 Share Posted December 5, 2015 Aj Matador aj Barumy zoženieš za podobnú cenu. Pozri sa na index spotreby a brzdnej drahy, hlučnosť. Matadory v testech vychází mizerně, radši ty Barumky. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charlie 607 Posted December 6, 2015 Share Posted December 6, 2015 Co tak koukám po gumách, za podobný peníze koupíš nový Nokian WR D4, já teda taky trochu experimentoval s gumama, a vzal jsem Falken Eurowinter a neměl jsem s nima žádný problém, ale dneska za ty peníze (tehdy to byly nejlevnější nečínský pneumatiky) jsou Nokiany tak bych nerozmýšlel. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dýzl Posted December 6, 2015 Share Posted December 6, 2015 Někde jsem četl že Nexen je odnož teď nevím -Michelin? Continetal?,kde si mateřská firma hlídá kvalitu a že konkrétně zimní jsou dobrá volba,tuším šlo o rozměry 175/70 a 185/65 R14.Osobní ale nemám!!Osobně jsem velmi spokojen s BF Goodrich Winter G Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmartinkovic Posted December 6, 2015 Share Posted December 6, 2015 Osobne som mal kedysi Dunlop Winter sport M3, a bo boli asi najlepsie pneu ake som na aute mal, rozmer 195/65 R15. Teraz stale len dunlop ale 205/65 R 15, ale WS 4D a 5D. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts