Jump to content

Zimné gumy na Peugeot 406

Prblms8

Recommended Posts

Nexen se sem tlačí, protože dodává korejským automobilkám. Dokonce bude stavět fabriku, za mohutné finanční podpory naší vlády.

Zda mají v Koreji zimu, to nevím, a zda mají tradici ve výrobě zimních gum.

Já bych radil standard Barum Polaris 3, anebo odpovídající Matador, což je stejná cenová i kvalitativní kategorie.

Těžko radit předem, ale může se stát, že chybu uděláš jen jednou... Zrovna v zimních gumách bych nevolil jen podle ceny.

Jo a teď jsem si všiml, že jsi z LM. Tak ber Continental. Raději ušetři na čemkoli jiném, cigarety, alkohol... :D

Edited by P607Olda

Nexeny dává ve výrobě na auta i Škodovka - vyděl jsem to na Rapidech a Octaviích (ale tam převládá Michelin). 

O zimních moc nevím, neměl jsem s nimi zkušenost. Nemusí být zas tak špatné, ale Barum Polaris 3 ani Matador Sibir Snow chybu neuděláš. 

Co tak koukám po gumách, za podobný peníze koupíš nový Nokian WR D4, já teda taky trochu experimentoval s gumama, a vzal jsem Falken Eurowinter a neměl jsem s nima žádný problém, ale dneska za ty peníze (tehdy to byly nejlevnější nečínský pneumatiky) jsou Nokiany tak bych nerozmýšlel.

Někde jsem četl že Nexen je odnož teď nevím -Michelin? Continetal?,kde si mateřská firma hlídá kvalitu a že konkrétně zimní jsou dobrá volba,tuším šlo o rozměry 175/70 a 185/65 R14.Osobní ale nemám!!Osobně jsem velmi spokojen s BF Goodrich  Winter G