Péťa Posted December 2, 2015 Share Posted December 2, 2015 Cena (Kč): 1000 Stav: NovýTelefon: 606022024 Email: peta@peugeot-club.com Souhlasím s pravidly inzerce Koupím roční dálniční známku (novou, ne padělek) pro rok 2016. Za lepší cenu než je normálně Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hafity Posted December 2, 2015 Share Posted December 2, 2015 Já taky .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
chuck11 Posted December 2, 2015 Share Posted December 2, 2015 já se taky přidám Link to comment Share on other sites More sharing options...
Péťa Posted December 2, 2015 Author Share Posted December 2, 2015 Moc se nesmějte, obvykle se nějaká najde, od někoho, kdo ji dostal jako benefit Líná huba, holý neštěstí Nebo třeba tady ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dýdý Posted December 2, 2015 Share Posted December 2, 2015 Ale jo taky chci. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Havlicek.Lukas Posted December 2, 2015 Share Posted December 2, 2015 Moc se nesmějte, obvykle se nějaká najde, od někoho, kdo ji dostal jako benefit Líná huba, holý neštěstí Nebo třeba tady ) kdyz to vidim navrhnu to sefovi - potrebujem 8 znamek usetri nejakou korunu Link to comment Share on other sites More sharing options...
straki007 Posted December 2, 2015 Share Posted December 2, 2015 A jak pujde overit ze je prava? Kdyz to moc nedokazali ani v roce 2015 ? Od doby co jezdim autem tak kupuji znamky zasadne na poste a doklad vozim v aute. Nestoji mi stovka za problem za nakup z internetu bez dokladu (ikdyz tenhle vypada ze ho mozna ma). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vena garážmistr Posted December 3, 2015 Share Posted December 3, 2015 Nechci to tady zas... , ale Straki007 má svatou pravdu jedině na poště a ještě si nechám do potvrzení vepsat seriové číslo známky. I když vloni se objevilo i to že taxikář tvrdil že známku koupil na poště měl i potvrzení a stejně mu ji celníci zabavili protože měli podezření že je falešná. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ozzy56 Posted December 3, 2015 Share Posted December 3, 2015 za litr ji beru taky, snad mě na cestě za to nezastřelí Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrantaCV Posted December 3, 2015 Share Posted December 3, 2015 Ad absurdum - není jednodušší zfalšovat doklad o nákupu??? Ten odkaz nahoře - poněkud podivné. Kde přišel k takovému počtu DZ - mohou být a patrně jsou i pravé, ale nepocházejí náhodou z trestné činnosti? Jen obecně - nákupem se prakticky stávám spolupachatelem i když, řekněme, nevědomě. Asi stejně jako když koupím kradené auto, mám smůlu i když doklady vypadají věrohodně. Vedle toho, že o takovouto DZ přijdu, hrozí mi i hodně nepříjemností s PČR a nebezpečí i trestního stíhání. Volba je samozřejmě na každém a jeho ochotě riskovat problémy. Já raději volím českou poštu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddie Posted December 3, 2015 Share Posted December 3, 2015 U toho inzerátu z annonce jsem se docela nasmál, když si hodíte ten mail do googlu a najdete další jeho inzerát "48-letý HLEDÁ PRÁCI" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pacho69 Posted December 3, 2015 Share Posted December 3, 2015 Trestního stíhání za co? Pokud prokážeš, že jsi ji koupil, pak o ni můžeš přijít, to ano. Jinak ten inzerát výše může být od nějakého předistributora. Stát, když je cena pevně stanovaná, musí dát prodejcům marži na prodej (jinak by to nikdo neprodával), takže když jich prodá třeba 5000, tak dostane stovku na jednu, když jich odebere 10tis, tak třeba 120. Takže třeba tím, že jich takto prodá pár set nebo tisíc se dostane na lepší marži... Na pumpě to za jinou cenu prodávat nesmí, že jo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MJSytic Posted December 3, 2015 Share Posted December 3, 2015 U toho inzerátu z annonce jsem se docela nasmál, když si hodíte ten mail do googlu a najdete další jeho inzerát "48-letý HLEDÁ PRÁCI" Už sehnal Link to comment Share on other sites More sharing options...
brutall Posted December 3, 2015 Share Posted December 3, 2015 ...nebo skončil pracovní poměr na benzínce a jako bonus "dostal" pár dálničních známek i s paragonem??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrantaCV Posted December 3, 2015 Share Posted December 3, 2015 A vyřídil si živnostenský list či jiný doklad opravňující podnikat. Má to jeden háček: "Pravidla prodeje jsou závazná pro všechny prodejce" Tedy prodejní cena je stanovena a ZÁVAZNÁ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Satepek Posted December 3, 2015 Share Posted December 3, 2015 Některé velkoobchody to dávají jako bonus k nákupu, my máme třeba u jednoho dodavatele takové bonusy.. Loni to byly nějaké známky při nákupu serveru (řádově 50-80tkč) určitý počet známek jako bonus.. Letos je akce jiná, ale vždy nám to ani do firmy nestačí Pokud někdo takových "bonusů" k nákupu dostane mraky, tak to určitě raději dále pošle levněji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Driver Posted December 3, 2015 Share Posted December 3, 2015 ... musí dát prodejcům marži na prodej (jinak by to nikdo neprodával), takže když jich prodá třeba 5000, tak dostane stovku na jednu, když jich odebere 10tis, tak třeba 120. Takže třeba tím, že jich takto prodá pár set nebo tisíc se dostane na lepší marži... Na pumpě to za jinou cenu prodávat nesmí, že jo... No to by tenhle z inzerátu musel být hoooodně velký prodejce, aby to mohl prodávat za tuhle cenu. Cca 2-3 roky zpátky jsme dálniční známky ve firmě nakupovali celkem ve velkém množství do různých programů pro naše klienty a dostali jsme maximálně 3%. To je podobné jako poukázky z různých řetězců, na ty také nechtějí dávat množstevní slevy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrantaCV Posted December 4, 2015 Share Posted December 4, 2015 A vedle toho: Jako oficiální prodejce by byl vázán koncovou prodejní cenou stejně jako třeba pošta nebo benzinky. Z tohoto čiší "Levárna" na 100 honů. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Péťa Posted December 4, 2015 Author Share Posted December 4, 2015 Tak znova Koupím roční dálniční známku (novou, ne padělek) pro rok 2016. Za lepší cenu než je normálně Stále jsem přesvědčený, že ji někdo bude mít. Nepotřebuji ji hned, do konce ledna mi platí stávající a na dálnici se stejně dostanu pravděpodobně nejdřív v březnu Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrantaCV Posted December 4, 2015 Share Posted December 4, 2015 Tak nevím Péťo, tady Ti asi "pšenkna" nepokvete, ale třeba se mýlím. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.