Hofmister Posted December 1, 2015 Share Posted December 1, 2015 Zdravím.Už se mi to stalo před 3 týdny a dnes znovu.Při jízdě mi zničeho nic spadli všechny ručičky ukazovatele na palubovce rozsvítili se všechny výstražné kontrolky i osvětlení palubovky ztmavlo trvaloto cca 5 vteřin a pak se vše vrátilo do normálu auto jelo celou dobu v pohodě.Dojel sem domu Vypnul světla otočil klíč a když sem ho už chtěl vytáhnout tak se sama rozsvítila světla i zelená kontrolka že svítěj přitom byla vypnutá.Nevíte co to muže být za problém? Díky 206sw 1,4hdi 2003 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
petokat Posted December 2, 2015 Share Posted December 2, 2015 podobny problem som mal aj ja,tiez sa mi parkrat stalo ze za jazdy padli budiky. Az jedno rano som nastartoval,vsatko sa zdalo ok az nakoniec padli budiky dole a uz sa nedvyhli,zaroven prestalo ist radio,stahovanie okien,ale inac motor bezal v poriadku. Po niekolko tyzdnovom patrani sme prisli nato ze cely ten problem robia budiky,po ich odpojeni vsetko fungovalo. Nakoniec ma cakala vymena budikov. Skus odpojit budiky ci ten problem zmizne. Tolko ti viem poradit ja,lebo som mal podobny problem,ale nevravym ze to musi byt aj tvoj, Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
angell Posted February 7 Share Posted February 7 Zdravím. Mám podobný problém a nevím na co se už zaměřit. U bráchovi 206 náhodně padají všechny rafičky, zhasínají kontrolky i podsvícení včetně ovládání klimatizace. Po chvilce to naskočí ale na displeji začnou skákat chybové hlášky např. ABS, airbag. Na co bych se měl zaměřit? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dave_k Posted February 7 Share Posted February 7 Tipuju na ukostření? Je to už MUX verze? Pokud jo, zkontroloval bych konektory na BSI. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
angell Posted February 8 Share Posted February 8 Konektory jsou ok a na uzemnění se teď nekouknu, nemám garáž tak dělám venku a kvůli počasí asi o vikendu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts