deny.zb Posted December 1, 2015 Share Posted December 1, 2015 (edited) Ahoj chtěl bych se optat zda někdo rozebíral panel klimatizace u 307. Potřebuji vyměnit žárovky v manuální klimatizaci. Bohužel se mi podařilo povolit jen dva šroubky co jsou dole ve schránce a povyndat ten rámeček okolo, ale drží to ještě někde nahoře pod rádiem u changeru na CD. nevíte jak na to zda to tam ještě není někde šroubované nechci to rvát abych to nezlomil. Díky za rady. Edited December 1, 2015 by deny.zb Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ferinko2 Posted December 1, 2015 Share Posted December 1, 2015 V SZ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MJSytic Posted December 1, 2015 Share Posted December 1, 2015 Máme tu dva návody: https://www.peugeot-club.com/topic/92181-p307-vymena-zarovek-na-manualni-klimatizaciýměna-žárovek-na-manuální-klimatizaci/ https://www.peugeot-club.com/topic/62928-p307-vymena-zarovek-na-digi-klime-(topeni-fotoýměna-žárovek-na-digi-klimě-topení-foto/ a ani podle jednoho to nešlo? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
deny.zb Posted December 1, 2015 Author Share Posted December 1, 2015 Dekuji za navody.Podarilo se mi to rozebrat a vymenit zarovicky.Problem nastal nyni s otocnym ovladacem topeni.Pri vraceni zpet v neco preskocilo a ted jde i jako hrobeji a hlavne nefunguje topeni.Jde jen studeny vzduch.Nevite co jsem tam podelal? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MJSytic Posted December 1, 2015 Share Posted December 1, 2015 Tak je to všechno řešeno formou táhel, takže znovu rozebrat a podívat se, co se stalo. Jestli to někde vypadlo, nebo jestli tam něco neruplo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
deny.zb Posted December 1, 2015 Author Share Posted December 1, 2015 Pokusim se znovu rozebrat. Horsi je ze se mi to nedari vyndat cele ven. Vyndal jsem jen celni panel tam vymenil zarovky, ale cele to proste nemuzu vyndat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MJSytic Posted December 1, 2015 Share Posted December 1, 2015 Tak jedině zajet za někým zručnějším. Co jsem to rozebíral u našich, tak to nějaká extra věda není. Ale mají auto klimu a byla "vydřená" ovládací klapka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
deny.zb Posted December 2, 2015 Author Share Posted December 2, 2015 No myslím že u té digi to asi ven jde dle návodu, ale u té manuální je problém že tam to asi drží ta táhla a ty jsem já tím jak jsem se to snažil vyndat někde vyháknul nebo něco. Nevím teď kudy se tam dostat jedině někudy z boku. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tony Stark Posted December 2, 2015 Share Posted December 2, 2015 Ty ony tahla drzi takovy kus zajistovaciho ohnuteho plechu. Jsou tam dva na kazdou regulaci jeden, dostat je zpatky chce hodne nervu ale jde to. Pokud ti ten plisek/y zapadl uplne dolu tak jej holt budes muset najit. Ale na 100% je to temi plechy, protoze ony vlastne drzi konce bovdenu a nasledne se otacenim regulatory (teplo/zima - kam to fouka) hýbou ony lanka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
deny.zb Posted December 2, 2015 Author Share Posted December 2, 2015 TonyStark a je nějaký fígl v tom to celé vyklopit abych se k tomu dostal zezadu?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
deny.zb Posted December 2, 2015 Author Share Posted December 2, 2015 Tak jsem našel video na YouTube tak se to pokusím podle toho nějak vyndat. Pokud by to někdo někdy řešil tady je link : Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tony Stark Posted December 2, 2015 Share Posted December 2, 2015 Vyndat to jde vsechno lehce, horsi to je narvat zpatky aby ty plisky nevystrelily. Kdyz jsem to dělal prvne, urcite bych nekoho umlatil k smrti ze zlosti. Ale kdokoliv kdo uz to dělal ti to nacvakne zpatky za par vterin. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
deny.zb Posted December 2, 2015 Author Share Posted December 2, 2015 V tom videu co jsem sem dal to vypadá docela snadně :-) Bohužel zase taková sranda to není. Všichni mají při té demontáži vyndaný i ten horní šuplík, ale já tam mám ten changer a ten nejde vyndat nemám k tomu ty háky. Snad se mi to podaří vyndat a zase zandat :-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tony Stark Posted December 2, 2015 Share Posted December 2, 2015 Haky nejsou zapotrebi, staci dva dlouhe tenke normalni sroubovaky. ;-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts