lape Posted December 1, 2015 Share Posted December 1, 2015 (edited) Ahojte.Nedaří se mě připojit xbox k netu.Je to s RGH,takže xboxlive nepůjde,ale on se nepřipojí vůbec.Najde síť a pak při testování vyhodí jen že network Ok ale dál už jen fail a blocked.Takže dál než na router se nedostane.Musí se tam vyplňovat IP,MAC atd ručně.?Ted to mám na automatiku Edited December 1, 2015 by lape Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pacho69 Posted December 1, 2015 Share Posted December 1, 2015 (edited) Netuším, vím, že M$ bannuje upravené xboxy. Nemám ale zkušenost, jak, klidně to může být způsob. Edited December 1, 2015 by Pacho69 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lape Posted December 1, 2015 Author Share Posted December 1, 2015 Fungovat to určitě nějak bude.Borec co mě to prodával,mě při předváděčce říkal,na co najet při nahrání nové hry,aby se zobrazoval obal hry,ale nebylo to připojené k netu a nějak jsem mu neřekl,ať to zapne,páč jsem předpokládal(špatně,jak už teď vím),že stačí najít síť a už to jede No co jsem zatím vyčetl na netu,tak s připojením je hodně problémů i u majitelů neupravených xboxů.Ono u mě celkem o nic nejde.Kromě využití xbox live je tam net předpokládám celkem k ničemu.Chtěl jsem to jen otestovat kvůli stahování těch obalů ke hrám.Teď je tam jen šedý obdélník.Ono na funkci to vliv nemá,akorát to líp vypadá s coverem Ale předpokládám,že obal by mohl jít vložit i ručně,někam do složky odkud to bere info. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
c.WO.k Posted December 2, 2015 Share Posted December 2, 2015 Taky si myslím, že bude mít ban, proto to nejde. Já mám neupravený a připojím se normálně, jen asi dvakrát byl nějakej výpadek. Což mi připomíná, že už bych je taky měl zapnout, se mi tam teď válej nevyužitý :-D Odesláno z tapatalk LG G Pad 8.3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pacho69 Posted December 2, 2015 Share Posted December 2, 2015 lape: ono to třeba funguje do chvíle, než se pokusíš připojit do služeb MS. No možná už to někdo udělal, dostal ban a tak se toho chtěl zbavit. Nevím, spekuluji. Nicméně Live, hlavně Live Gold považují moje děti za největší zábavu. Hrát si jen sami nebo jen proti compu je moc nebere, raději hrají s někým nebo s někým proti někomu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lape Posted December 2, 2015 Author Share Posted December 2, 2015 (edited) No možné je všechno,ale asi by to psalo něco ve smyslu,že zařízení je zakázáno se připojit z důvodu toho a toho.Tady to při testu vyhodí network ok,připojení k netu pak fail a xboxlive blocked,což je u toho live jsné,ale myslím,že na net jako takový by to jít připojit mělo.NO uvidíme.Budu po chvílích bádat. Takže mělo by se dát dostat i s RGH xboxem na xboxlive,ovšem portugalsky numím ani slovo,takže z toho nevím nic A jak už jsem psal.Mě stačí net,xboxlive nepotřebuju Edited December 2, 2015 by lape Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts