Wimpi Posted November 30, 2015 Share Posted November 30, 2015 Dobrý den, dnes jsem u své 306-tky zjistil zajímavou věc. Pokud zapnu světla, začne vrčet motorek zadního stěrače. Pokud nastartuju a zapnu světla, nevrčí nic. Je to normální záležitost? Nebo, kde mám hledat chybu? Děkuji Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ferinko2 Posted November 30, 2015 Share Posted November 30, 2015 (edited) Ako vrčať? A stierač stojí? Potom je tam slabá kostra na svetlách a svetlá sa ukostrujú cez motorček. Edited November 30, 2015 by ferinko2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wimpi Posted November 30, 2015 Author Share Posted November 30, 2015 Motorek prostě vrčí, ale stěrač stojí, jakoby byl zaseknutý. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Havlicek.Lukas Posted November 30, 2015 Share Posted November 30, 2015 tak to ale nebude motorek steracu kdyz vrci a nehybe se byl by zaseknuty ale pokud normalne stira zaseknutej neniasi bych zacal resit jak vlastne auto funguje a pak pokladal dotaz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radek Hurvajz Posted November 30, 2015 Share Posted November 30, 2015 Kdyby ten motorek dostal málo proudu tak se neroztočí a bude vrnět, prostě bude mít snahu a bude slyšet, což muže být případ vadné kostry světel, první bych zkontroloval tu kostru Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wimpi Posted November 30, 2015 Author Share Posted November 30, 2015 Podívám se zítra na tu kostru světel a uvidíme jak to dopadne Díky Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wimpi Posted December 1, 2015 Author Share Posted December 1, 2015 (edited) Ještě jsem se na internetu dozvěděl, že může být někde zkrat v kabeláži. V přechodce v pátých dveřích by mohl být nalomený kabel ukostření? Napětí by tam potom sice bylo, ale proud by byl příliš malý na pohyb stěrače. Edited December 1, 2015 by Wimpi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
myšut Posted December 1, 2015 Share Posted December 1, 2015 nebo to auto je prostě staré a má svůj vlastní svět ,jako třeba nenamazaná a totál zatuhlá hřídel stěrače,protože na to nikdo nesáhl. nehledej na netu a hledej v autě Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wimpi Posted December 2, 2015 Author Share Posted December 2, 2015 Tak jsem včera sundal gumové kryty přechodek mezi karoserií a 5-dveřmi a našel v každém z nich ulomené kabely kostry a dokonce i od vyhřívání zadního okna. Auto mám týden,takže jsem ještě vše nepostřehl. Nicméně to již nefunguje asi dlouho,protože zadní stěrač je totálně zareznutý a ani se nehne. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts