Lucasao Posted November 28, 2015 Share Posted November 28, 2015 Tohle jsem teď našel. Jeden raritní kousek, který je dost možná jediný na celém světě http://auto.bazos.cz/inzerat/54632697/Peugeot-306-ST-Saint-Tropez-plna-palba-raritni-TOP-STAV.php Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
radim.1008 Posted November 28, 2015 Share Posted November 28, 2015 Někde tu bylo vlákno na zajímavé kousky. Tam by se to hodilo pro oživení. Za 100 000Kč bude hledat kupce hodně dlouho i takhle krásný kousek. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucasao Posted November 28, 2015 Author Share Posted November 28, 2015 Sice vypadá moc pěkne a zachovale, ale ta cena je úplně mimo. Navíc to zabíjí ty škaredé tuning pedály s řadičkou a zadní nárazník Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest StibTo Posted November 28, 2015 Share Posted November 28, 2015 Hmmmm.. :/ No ten zadní nárazník teda nic moc. Jinak pěkný. Ale ta cena.. Ta cena.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stráňa Posted November 29, 2015 Share Posted November 29, 2015 Tento inzerat jsem taky videl, chapu majitele ze si ho asi hycka, ale ta cena je uplne mimo, ale zase je to jediny kusek v evrope mozna na svete :-)...trochu soudnosti panu majiteli. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest StibTo Posted November 29, 2015 Share Posted November 29, 2015 To jestli to je jediný kousek v Evropě a už vůbec ne na světě v takovém stavu přece nemůže vědět ... Jak by mohl ? Pokud někdo podobné auto má a hýčká si ho a někde ho nenabízí zrovna k prodeji .. Nezjistíš Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MilanF1 Posted November 29, 2015 Share Posted November 29, 2015 S majitelem jsem byl v kontaktu a možná za 80 by ho pustil. Nicméně to auto je takový hybrid, zvenku to je MKIII (tedy krom nárazníku ), ale uvnitř jsou budíky z MKII, stejně tak okolí hodin je tmavě šedé. Má na tom kola Ariane z 307, takže samozřejmostí jsou podložky. Ale to je v podstatě maličkost, ač já podložky nemám rád, tudíž bych ty kola ihned sundal. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest StibTo Posted November 29, 2015 Share Posted November 29, 2015 hm takže to zase takovej top stav není ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts