anton407 Posted November 29, 2015 Share Posted November 29, 2015 Neměl by někdo manuál na diagnostiku DS150E. Předem díky za odpověď. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzavel Posted November 29, 2015 Share Posted November 29, 2015 Co tam potřebuješ? Vybereš auto, typ, motor, převodovku..... http://europe.delphi-dso.com/manuals/car/Czech%20DS150E%20NEW%20User%20guide%20V3.0.pdf Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
anton407 Posted November 29, 2015 Author Share Posted November 29, 2015 Myslel jsem něco jako když čtu reálná data tak abych mohl porovnat třeba dobu vstřiku, kterou vyčtu z diagnostiky s dobou vstřiku předepsanou výrobcem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Havlicek.Lukas Posted November 29, 2015 Share Posted November 29, 2015 taak to spis knizku Jak na to k tomu ci onomu vozu ne ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
anton407 Posted November 29, 2015 Author Share Posted November 29, 2015 To je fakt. I když mi ten chlap co mi to prodával tvrdil že jsou někde v pdf přiloženy hodnoty ke každému autu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
anton407 Posted November 29, 2015 Author Share Posted November 29, 2015 Není náhodou nějaká kniha kde by byly vypsány všechny toleranční hodnoty? Vím, že takové knihy jsou třeba pro geometrii kde jsou vypsány toleranční hodnoty odklonu atd. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chip Posted November 29, 2015 Share Posted November 29, 2015 dneska už to nebudou knihy ale spíše softwary jako autodata a tolerance data atp. ale tyhle hodnoty jsem tam stejně nikdy neviděl (ale nehledal jsem je). a servisní příručky k tomu danému vozu a tím si taky nejsem jistej. jinak k této diagnostice návod netřeba, spíš mě zajímají zkušenosti se kterými programy funguje já jsem zatím zkoušel diag od Wurtha WOW a funguje ale není o nic lepší než soft dodávaný k té delphině jen tam jsou navíc data k autům jako třeba rozvody atp. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
anton407 Posted December 1, 2015 Author Share Posted December 1, 2015 Já používám ten software co je k tomu dodávaný a stačí to na takové to běžné používaní. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts