irisek Posted November 29, 2015 Share Posted November 29, 2015 zdravím všechny, mám problém se svým pažoutem. Mám pětidvířko 306, 1,9 TD (i když motorizace není důležitá). Hrozně mi začalo zatékat do auta. Mám zmáčenou celou zadní sedačku. A v kufru jakoby za řidičem mi teče vůbec nejvíc. Zítra to chce brácha rozdělávat a já se chci zeptat, zda neměl někdo stejný problém, zda někdo neví čím by tam mohlo téct. Dost lidí mi říká, že tam může téct voda zadním světlem, ale to bych asi neměla zmáčenou celou zadní sedačku. Pokud by tedy někdo věděl, prosím poraďte. Irča Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ozzy56 Posted November 29, 2015 Share Posted November 29, 2015 zadní podběhy jsou OK? bývá to tam prorezlé... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
miro322 Posted November 29, 2015 Share Posted November 29, 2015 Ja iba mokry kufor. Klasika 306. Chyba podblatnik vlavo vzadu a pri jazde za mokra to strieka od kolesa hore. Vyhrdzavie tam diera a zacne tiect donutra. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
miro322 Posted November 29, 2015 Share Posted November 29, 2015 Este zvykne blbnut pas, pripadne extrem ze pri trhnuti za pas sa vytrhne uchyt z toho hrdzaveho plechu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
irisek Posted November 29, 2015 Author Share Posted November 29, 2015 Ok zatím díky za rady, bráchoj to vyřídím a snad to dá do pořádku. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Havlicek.Lukas Posted November 29, 2015 Share Posted November 29, 2015 zacal bych pruchodky kufr - stroppak tesneni nad kufrem atd.u tatoveho facka to delalo to samy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dave_k Posted November 29, 2015 Share Posted November 29, 2015 (edited) Pobouchej tapec v kufru u podběhu levýho a pravýho kola. Pokud to bude ne levém znít dutěji je tam díra. Bude vidět i s baterkou když se do podběhu podíváš zvenku. Někde tu na fóru jsou i fotky. Našel jsem: http://www.peugeot-club.com/topic/61417-levej-a-pravej-podbeh-peugeot-306-18-16v-xs-1997/ Edited November 29, 2015 by Dave_k Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts